Zambi Posted June 24, 2012 Report Share Posted June 24, 2012 Witam wszystkich forumowiczów. W ASG już trochę się bawię i postanowiłem kupić replikę pistoletu jako broń boczną. Na ten cel mam do przeznaczenia około 360zł. Po przeczytaniu tematów o różnych klamkach wytypowałem swoich faworytów: 1. Glock 17 ARMY (ponoć klon TM) 2. Glock 17 KWA 3. Beretta m9 KJW Czytałem dużo mieszanych opinii na temat glocków od Army i KWA. Beretta najmniej mi się podoba z tej trójki ale jak by się okazała bardziej niezawodna to bym ją kupił. Która replika według was jest najmniej awaryjna i łatwo można dostać części zamienna oraz, która jest najlepsza o stosunek jakość/cena ? Pozdrawiam Quote Link to post Share on other sites
Guest (ID:6452) Posted June 24, 2012 Report Share Posted June 24, 2012 ARMY. Quote Link to post Share on other sites
Didi Posted June 24, 2012 Report Share Posted June 24, 2012 A jest gdziekolwiek dostępny Army? Quote Link to post Share on other sites
Zambi Posted June 24, 2012 Author Report Share Posted June 24, 2012 (edited) @dexterkrak Czytałem dużo twoich wypowiedzi i widzę że jesteś takim specjalistą wśród gaziaków. Więc wybór padnie na Glocka 17 od Army. Pozdrawiam Edit: Dopiero teraz zauważyłem. Czy R17 Army jest gdziekolwiek dostępny? Patrzyłem na WGC ale jego status to: Discontinued. Znalazłem też Colta Kimbera od Army, czy jest on równie dobry co Glock od Army ? Edited June 24, 2012 by Zambi Quote Link to post Share on other sites
czaja135 Posted June 24, 2012 Report Share Posted June 24, 2012 Od siebie polecę Glocka 17 KWA. Quote Link to post Share on other sites
eMBeKa93 Posted June 24, 2012 Report Share Posted June 24, 2012 Od siebie polecę Glocka 17 KWA. A ja nie. Świetnie zbeszcześcił moją wizję na temat gaziaków, teraz mam do nich urazę -_- Niech założyciel tematu nie popełni tego samego błędu co ja :D Quote Link to post Share on other sites
Zambi Posted June 24, 2012 Author Report Share Posted June 24, 2012 (edited) No właśnie się o glocku KWA naczytałem dużo negatywnych opinii. Najchętniej bym kupił glock 17 Army ale jest niedostępny. Ponawiam pytanie: Znalazłem też Colta Kimbera od Army, czy jest on równie dobry co Glock od Army ? Edited June 24, 2012 by Zambi Quote Link to post Share on other sites
Reegz Posted June 24, 2012 Report Share Posted June 24, 2012 eMBeKa93 powiedz co się stało z twoją repliką . Rozsypała się czy jak ? Quote Link to post Share on other sites
Zambi Posted June 24, 2012 Author Report Share Posted June 24, 2012 Co do Colta Kimbera od Army przeczytałem, że są jakieś problemy z wyjęciem zespołu cylindra. Jest to w każdej takiej replice czy może jeden felerny egzemplarz ? Quote Link to post Share on other sites
kjujiczek Posted June 24, 2012 Report Share Posted June 24, 2012 Przeczytałeś pewnie temat Acrossa,on ma pechowy egzemplarz bo go znam.Ja swojego chwalę (kimbera) ale jak możesz to kupuj do niego magazynki TM bo te Army to jakaś kaszana. Quote Link to post Share on other sites
Across321 Posted June 25, 2012 Report Share Posted June 25, 2012 No dobra czyli wybór padnie na R28 od Army. Jeszcze jedno pytanie do tych co rozkładali tą replikę: czy jest rzeczywiście problem z wyjęciem zespołu cylindra jak to było u jednego użytkownika ? Pozdrawiam Quote Link to post Share on other sites
Zambi Posted June 25, 2012 Author Report Share Posted June 25, 2012 Dzięki za szybką odpowiedź. Co do tego cylindra to ja czytałem właśnie twój temat Across, ale po opiniach stwierdzam że chyba trafił Ci się felerny egzemplarz. Mój wybór również padnie na R28 Army, ponieważ Glock 17 Army jest wszędzie niedostępny. Pozdro Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts