Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Jaka replika pistoletu

Recommended Posts

Witam wszystkich forumowiczów. W ASG już trochę się bawię i postanowiłem kupić replikę pistoletu jako broń boczną. Na ten cel mam do przeznaczenia około 360zł. Po przeczytaniu tematów o różnych klamkach wytypowałem swoich faworytów:

1. Glock 17 ARMY (ponoć klon TM)

2. Glock 17 KWA

3. Beretta m9 KJW

Czytałem dużo mieszanych opinii na temat glocków od Army i KWA. Beretta najmniej mi się podoba z tej trójki ale jak by się okazała bardziej niezawodna to bym ją kupił. Która replika według was jest najmniej awaryjna i łatwo można dostać części zamienna oraz, która jest najlepsza o stosunek jakość/cena ?

Pozdrawiam

@dexterkrak Czytałem dużo twoich wypowiedzi i widzę że jesteś takim specjalistą wśród gaziaków. Więc wybór padnie na Glocka 17 od Army.

Pozdrawiam

Edit: Dopiero teraz zauważyłem. Czy R17 Army jest gdziekolwiek dostępny? Patrzyłem na WGC ale jego status to: Discontinued. Znalazłem też Colta Kimbera od Army, czy jest on równie dobry co Glock od Army ?

Edited by Zambi

No właśnie się o glocku KWA naczytałem dużo negatywnych opinii. Najchętniej bym kupił glock 17 Army ale jest niedostępny. Ponawiam pytanie:

Znalazłem też Colta Kimbera od Army, czy jest on równie dobry co Glock od Army ?
Edited by Zambi

Dzięki za szybką odpowiedź. Co do tego cylindra to ja czytałem właśnie twój temat Across, ale po opiniach stwierdzam że chyba trafił Ci się felerny egzemplarz. Mój wybór również padnie na R28 Army, ponieważ Glock 17 Army jest wszędzie niedostępny.

Pozdro