Danielo70 Posted June 28, 2012 Report Share Posted June 28, 2012 (edited) Witam. Planuje kupić sobie jakiegoś RKM'a. Bardzo mi się podoba KAC Stoner LMG od firmy ARES (http://zbrojownia.linuxpl.com/product_info.php?cPath=105&products_id=2119). Ogólnie jest polecany w usa, ale w PL jeszcze recenzji nie widziałem. Może ktoś miał go w dłoni i ma swoje zdanie. Głownie mini chodzi o zasięg i celność. Pozdrawiam i dodam jeszcze parę fotek : Pozdro Edited June 28, 2012 by Danielo70 Quote Link to post Share on other sites
Ripx97pl Posted September 15, 2012 Report Share Posted September 15, 2012 No dobra, ale wie ktoś coś o tym? Quote Link to post Share on other sites
Guest apokalipsa Posted September 24, 2012 Report Share Posted September 24, 2012 (edited) Witam Krótko i zwiężle: Skupienie bardzo dobre lecz jeśli coś pęknie lub magazynek sie zepsuje to niestety cześci nie do zdobycia. Najwiekszy problem to działanie magazynka, drugiego nie kupisz w polsce a za granicą tez cięzko. Ogólnie to karabin świetnie się sprawuje niestety ten w zbrojowni miałem w rękach i najwiekszym problemem był nie podajacy mag. Karabin był dwa razy na serwisia lecz serwisant zbrojowni nie dał mu rady.Nie jego wina. Oddałem replike ponieważ niestety nie działał mag. Nie wszystko sie da zrobić.Jeśli naprawde chcesz kupić Stonera kup dłuższą wersje z risami. .Znajdziesz ją na WGC a zamówisz przez MADONION. Lepiej mieć dostęp do maga niż niestety stracic dobra zabawę i pieniądze. pozdrawiam Edited September 24, 2012 by apokalipsa Quote Link to post Share on other sites
Miszak Posted April 3, 2013 Report Share Posted April 3, 2013 Przymierzam się do tej repliki, ktoś ma jakieś info, czy powstała jakaś "nowsza" wersja w której mag nie byłby problemem ? Quote Link to post Share on other sites
bioX Posted April 3, 2013 Report Share Posted April 3, 2013 Wykonanie z zewnątrz piękne ale niestety w środku troche lipa. GB niestety nie należy do szczególnie pancernych i m120 na przyzwoitym rofie to dla niego max a jak pęknie to sprowadzenie części graniczy z cudem. Quote Link to post Share on other sites
l_isek Posted June 25, 2013 Report Share Posted June 25, 2013 Coś nowego w temacie? Jakieś zmiany w gearboxie? Może są dostępne są wzacniane gearboxy. Quote Link to post Share on other sites
Levy Posted July 2, 2013 Report Share Posted July 2, 2013 W ogóle gdzieś są dostępne szkielety do tej repliki? Quote Link to post Share on other sites
Dymitr Posted April 24, 2014 Report Share Posted April 24, 2014 Nic w tej replice sie nie zmieniło ? Bo chętnie bym kupił ale ten nie podający mag i czesci które są nie dostępne mnie odstraszają. Quote Link to post Share on other sites
Axel Posted April 25, 2014 Report Share Posted April 25, 2014 Mag był wadliwą partią o czym informował ares jakiś czas temu. Pamiętam że jedna z napraw tej partii boxa polegała na odcięciu nadlewki na zębatce nożykiem do tapet. Zepsuty lub niesprawny mag można próbować naprawiać samemu bo jest to taka sama konstrukcja jak innych kaemowych do asg - bebechy hi-capa napędzane silnikiem na 3 do 9 volt. Co do dostępności części - można zamawiać bezpośrednio od ares airsoft. Na te części nie ma dużego popytu , dlatego nasz rynek nie jest zalany tym tak jak na przykład ACMem :icon_smile: Alternatywnie można próbować KAC STONER LMG od Classic Army który już jest dostępny w Azji. Jedyny problem w tym że nie znalazłem o nim kompletnie nic. Oczywiście o dystrybucji CA na Europę można zapomnieć :icon_smile: Quote Link to post Share on other sites
Dymitr Posted April 25, 2014 Report Share Posted April 25, 2014 A niestandardowa czesci gb to tylko szkielet ? Przeżyje ten gnat 120 guarda i batke NIE 11.1 lipo? Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts