Czarex1324 Posted June 29, 2012 Report Share Posted June 29, 2012 (edited) Czy ktoś wie kiedy będzie dostawa na taiwangun.com ??? Mam zamiar tam niedługo zamawiać replikę ale nie ma dobrych kulek i tej repliki :( Czy ktoś mi pomoże ? Na dodatek powiem iż pisałem do taiwangun i zerowy odzew :( 4 razy pisałem :( Edited June 29, 2012 by arend Quote Link to post Share on other sites
NooBSaiboT Posted June 29, 2012 Report Share Posted June 29, 2012 Dziwne bo ja kiedyś do nich napisałem i odpowiedź była natychmiastowa... Ten sklep to dla mnie ideał naprawdę w porządku obsługa spróbuj jeszcze raz się z nimi skontaktować. Quote Link to post Share on other sites
OFF Posted June 29, 2012 Report Share Posted June 29, 2012 Widocznie nie mogą odpisać,może pisałeś w nietypowych godzinach,nie wiem. Telefonu nie masz? Quote Link to post Share on other sites
Czarex1324 Posted June 29, 2012 Author Report Share Posted June 29, 2012 Wyślę do nich emila ponownie, :) Quote Link to post Share on other sites
OFF Posted June 29, 2012 Report Share Posted June 29, 2012 Zadzwoń po prostu. Quote Link to post Share on other sites
asekrutor Posted June 29, 2012 Report Share Posted June 29, 2012 Pytałem ich około 2tyg. temu kiedy będzie dostawa i odpowiedzieli 'Dostawa zaplanowana na 2 połowę Czerwca.'.. Jakoś nie widać.. Quote Link to post Share on other sites
seger Posted June 29, 2012 Report Share Posted June 29, 2012 Może mają opóźnienia ? Z resztą - napisali Ci ZAPLANOWANA - a to nie znaczy, że będzie na pewno wtedy. Może czekają na kwity od UC. Może paczka jeszcze nie została wysłana od Chińczyka. Jakbyś pracował w handlu - inaczej podchodziłbyś do terminów dostępności, w szczególności produktów elektronicznych i ściąganych od producenta, zagranicy. Sam czekam na dostawę elektroniki do mnie. Miała być w marcu, kwietniu, 1 połowie maja. w końcu ma być w połowie lipca. nie umrzesz przecież bez tego. Quote Link to post Share on other sites
Guest (ID:6452) Posted June 29, 2012 Report Share Posted June 29, 2012 Z dostawami w ogóle jest tak, że nie idzie przewidzieć kiedy to dotrze. Nieraz paczka do Polski dociera w tydzień a potem gnije trzy tygodnie na cle... Quote Link to post Share on other sites
Piotrekill Posted June 29, 2012 Report Share Posted June 29, 2012 Dostawa planowana jest w lipcu, dokładnej daty nie znam. Witam Czekamy na dostawę, powinny pojawić się w lipcu. Pozdrawiam ssmit Quote Link to post Share on other sites
Czarex1324 Posted June 29, 2012 Author Report Share Posted June 29, 2012 (edited) Spoko, powiedzieli mi iż mają " planowaną dostawę " na lipiec :) Edited June 29, 2012 by arend Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts