Czarex1324 Posted July 1, 2012 Report Share Posted July 1, 2012 Jak w temacie, potrzebuję Futerału na Ak (cm 028) :) na allegro nic nie dałem rady znalezc :/ Proszę o pomoc :) albo pokrowiec :) Quote Link to post Share on other sites
oski52 Posted July 1, 2012 Report Share Posted July 1, 2012 Jeśli chcesz coś taniego to udaj się do najbliższej hurtowni z akcesoriami? Wędkarskimi i kup tam torbę wędkarską. Sorki za nazewnictwo, ale coś skreloza mnie dopadła :P. Quote Link to post Share on other sites
Crusader Posted July 1, 2012 Report Share Posted July 1, 2012 (edited) Zwykły wędkarski się nada. Oski był wcześniej. ;] Edited July 1, 2012 by Crusader Quote Link to post Share on other sites
dade Posted July 1, 2012 Report Share Posted July 1, 2012 (edited) Uszyj sobie sam. :D Jak masz maszynę do szycia, to zrobisz to w 5 minut. ;D Edit: literówka Edited July 1, 2012 by dade Quote Link to post Share on other sites
Czarex1324 Posted July 1, 2012 Author Report Share Posted July 1, 2012 Dade, oczywiście XD :_) Dzięki, kupię wędkarski :) Quote Link to post Share on other sites
Dread Posted July 1, 2012 Report Share Posted July 1, 2012 (edited) . Edited July 1, 2012 by Dread Quote Link to post Share on other sites
puszekxde Posted July 2, 2012 Report Share Posted July 2, 2012 Myślę że wystarczy zwykły pokrowiec na wiatrówkę :) ja tam mam i jest ok jedynie magazynek trzeba odpiąć do przenoszenia. Quote Link to post Share on other sites
jakim Posted July 2, 2012 Report Share Posted July 2, 2012 Na allegro można kupić używane oryginalne pokorowce do AK. (PRL) Quote Link to post Share on other sites
Winiacz Posted July 2, 2012 Report Share Posted July 2, 2012 Najlepszą opcją są pokrowce wędkarskie - wiadomo, człowiek w mundurze który idzie przez miasto z takim pokrowcem to według przechodniów wędkarz. A to pozwala uniknąć zbędnych problemów. Quote Link to post Share on other sites
arend Posted July 2, 2012 Report Share Posted July 2, 2012 Najlepszą opcją są sztywne kuferki Negriniego za ~2oo pln. Bo i maskują i chronią prenoszone precjoza. Ale wątpię że Autor sobie takowy kupi. A te całe profesjonalne szyte za 5-6 dyszek to po paru transportach się niestety rozsypią. Quote Link to post Share on other sites
Czarex1324 Posted July 2, 2012 Author Report Share Posted July 2, 2012 Post usunięty za łamanie zasad pisowni języka polskiego. Arend Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts