XxXkubaXxXKK Posted July 4, 2012 Report Share Posted July 4, 2012 Witam mam zamiar zakupić karabinek http://www.sklep.airsoftguns.pl/product-pol-1152195083-Replika-SC-02-TAN.html , i nie wiem jaki akumulator zakupić poniewarz wiadomo że ten ktury jest w pudełku jest tylko na wyprubowanie repliki. Mogli byście polecieć dobry akumumulator dzięki kturemu replika będzie miała dobre osiągi i nie waliło jej po bebechach . Cena do 130zł. Quote Link to post Share on other sites
Crusader Posted July 4, 2012 Report Share Posted July 4, 2012 Popraw błędy zanim admin wpadnie! Quote Link to post Share on other sites
XxXkubaXxXKK Posted July 4, 2012 Author Report Share Posted July 4, 2012 Przepraszam za błędy. Quote Link to post Share on other sites
Crusader Posted July 4, 2012 Report Share Posted July 4, 2012 Nie masz przepraszać tylko je poprawić. ;] Quote Link to post Share on other sites
LogaN Posted July 4, 2012 Report Share Posted July 4, 2012 Wiadomość automatyczna Wątek został przeniesiony z "Repliki airsoftowe i sprawy techniczne -> Amunicja i zasilanie" do "Pytania i odpowiedzi -> Szybkie pytanie - szybka odpowiedź". Quote Link to post Share on other sites
Fedajkin Posted July 5, 2012 Report Share Posted July 5, 2012 Wbrew pozorom akumulator, który dodają do chińczyków się sprawdza ale dopiero po wymianie całej elektryki. Mogę to potwierdzić bo oba moje nimhy 9,6v nagle się świetnie spisują. Pomyśl nad wymianą okablowania i mosfetem u jakiegoś serwisanta, a puki co musisz się pogodzić z tym, że w zimne dni nie postrzelasz, (albo niezbyt długo albo w ogóle) zaś szybkostrzelność będzie raczej przeciętna. Repliki z chin wymagają dopieszczenia i jak już wspomniałem, polecany serwisant zrobi nad Twoją repliką takie małe czary mary i będzie działać o wiele lepiej. Jeśli jednak już naprawdę chcesz kupić jakiś akumulator to albo kup podobnego nimha najlepiej od kogoś kto go już nie potrzebuje, wyjdzie taniej a działać będzie. Ewentualnie poczytaj GRUNTOWNIE temat o akumulatorach litowo polimerowych ale tutaj tak czy tak, zdecydowanie przyda się wymiana elektryki. Quote Link to post Share on other sites
Mr MegaMan Posted July 5, 2012 Report Share Posted July 5, 2012 Mam tą replikę i używam stockowej baterii 9,6. Po wymianie okablowania na modelarskie chodzi aż miło. Quote Link to post Share on other sites
XxXkubaXxXKK Posted July 5, 2012 Author Report Share Posted July 5, 2012 Aha dzięki za rady pomyśle nad wymianą . (Ile to kosztuje). Quote Link to post Share on other sites
seger Posted July 5, 2012 Report Share Posted July 5, 2012 W Lublinie masz serwis replik przecież :) Pisz PW w razie czego. Quote Link to post Share on other sites
oski52 Posted July 5, 2012 Report Share Posted July 5, 2012 Kosztuje grosze, ale dokup do karabinka słowni ortograficzny, proszę. Quote Link to post Share on other sites
XxXkubaXxXKK Posted July 5, 2012 Author Report Share Posted July 5, 2012 Dzięki panowie za rady. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts