Rattuzi Posted July 4, 2012 Report Share Posted July 4, 2012 (edited) Witam, Poszukuję dobrej repliki M4. Najlepiej do 500 zł ale może się rozpędzić aż do 800 jeśli naprawdę będzie tego warta Edited July 4, 2012 by Rattuzi Quote Link to post Share on other sites
4Fiter Posted July 4, 2012 Report Share Posted July 4, 2012 Do 500 zł nie kupisz żadnej dobrej emki do 800 już prędzej z tym , że używkę. Jeżeli rozpędzisz się do 960 zł to ta emka jest na prawdę bardzo godna polecenia :) . http://asgshop.pl/sklep/produkt.php?id=4029 Ps: W jakimś sklepie widziałem ją za 899 tylko nie pamiętam w , którym . Quote Link to post Share on other sites
oski52 Posted July 4, 2012 Report Share Posted July 4, 2012 http://madonion.eu/M4A1_ASGKWA_LTM_Defender_4_p1489.html za 919. Quote Link to post Share on other sites
seger Posted July 4, 2012 Report Share Posted July 4, 2012 Już nie gadajcie bzdur. Emki od bojca fabrycznie tez nie są złe. Wystarczy rozkręcić, poprawić co nieco po fabryce, skręcić po swojemu i śmiga długo. Quote Link to post Share on other sites
szymucha2353 Posted July 4, 2012 Report Share Posted July 4, 2012 W 200% popieram przedmówcę :maniak_OK: . Miałem trzy emki boyi, poza moimi przez ręce przeszło mi kilkanaście innych emek tego producenta. Po dobrym złożeniu wszystkie działają świetnie, moja ma obecnie 4 lata i działa BDB. Chińczycy potrafią robić repliki, ale nie umieją ich składać. Quote Link to post Share on other sites
Nath Posted July 4, 2012 Report Share Posted July 4, 2012 Bo każda zielenina umie sobie rozłożyć cały GB, spodkładować i ewentualnie poprawić żółte rączki i złożyć... takie rzeczy tylko w Erze. Quote Link to post Share on other sites
szymucha2353 Posted July 4, 2012 Report Share Posted July 4, 2012 Bo każda zielenina umie sobie rozłożyć cały GB, spodkładować i ewentualnie poprawić żółte rączki i złożyć... takie rzeczy tylko w Erze. I stąd się biorą mity o pękających v2 i że poniżej 1000zł dobrej emki nie kupi. Quote Link to post Share on other sites
trdrak Posted July 4, 2012 Report Share Posted July 4, 2012 Bo każda zielenina umie sobie rozłożyć cały GB, spodkładować i ewentualnie poprawić żółte rączki i złożyć... takie rzeczy tylko w Erze. Serwisantów mało mamy w naszym pięknym kraju? :/ Ja rozumiem - na początku może brakować kasy itd., ale ja pierwszą wizytę chińskiej repliki u serwisanta wliczam w cenę - oddaje do poprawki to, co Chińczycy spieprzyli i jest okej. Quote Link to post Share on other sites
Guest (ID:6452) Posted July 4, 2012 Report Share Posted July 4, 2012 Tylko często po doliczeniu wszystkich poprawek okazuje się, że kupilibyśmy KWA... Quote Link to post Share on other sites
C3lin Posted July 5, 2012 Report Share Posted July 5, 2012 Nath trochę przesadzasz. Wystarczy odrobina smykałki do majsterkowania i śmiało zielony może dłubać. Sam Jestem tego przykładem, rozebrał gb (tu z pomocą przyszło YT) i złożyłem. Fakt, że wymieniłem tylko tłok, sprężynę i głowicę tłoka, ale i tak musiałem się bawić np. ze spustem bo wyleciał :) Replika śmiga teraz jak ta lala :) Wkońcu musi być kiedyś ten pierwszy raz. Dla chcącego nic trudnego. Quote Link to post Share on other sites
Foxtrot29 Posted July 5, 2012 Report Share Posted July 5, 2012 Jej... jak tak dalej pójdzie to WSZYSCY młodzi i nowi będą mieli repliki KWA... Quote Link to post Share on other sites
kjujiczek Posted July 5, 2012 Report Share Posted July 5, 2012 Jak za 500 zł to kup niskobudżetowe M4 od G&G (body plastik fantastik). Quote Link to post Share on other sites
Nath Posted July 5, 2012 Report Share Posted July 5, 2012 (edited) Nath trochę przesadzasz. Wystarczy odrobina smykałki do majsterkowania i śmiało zielony może dłubać. Sam Jestem tego przykładem, rozebrał gb (tu z pomocą przyszło YT) i złożyłem. Fakt, że wymieniłem tylko tłok, sprężynę i głowicę tłoka, ale i tak musiałem się bawić np. ze spustem bo wyleciał :) Replika śmiga teraz jak ta lala :) Wkońcu musi być kiedyś ten pierwszy raz. Dla chcącego nic trudnego. Ja się już napatrzyłem na gearboxy wypodkładowane na podstawie tutoriali z YT, a potem jest płacz, bo zębatki lecą albo karabin chrobocze jak "żarna we młynie". Nie przeczę-da się to zrobić samemu, natomiast nie czarujmy się, jak ktoś kupuje Boyi jako pierwszą replikę to raczej nie ze zwykłego skąpstwa, ale dlatego że go nie stać. A pomyłka przy samodzielnym składaniu GB może być potem kosztowna. A gejboxy boya są gejowe :). Ostatnio pękł mi jeden na sp 100 w replice do cqb. Zdziwko było, nie powiem :D. Edited July 5, 2012 by Nath Quote Link to post Share on other sites
szymucha2353 Posted July 5, 2012 Report Share Posted July 5, 2012 Jak widzisz loteria, mój ma już 4 lata, ponad 50K w stoku, ponad 20K na sp130 i od roku leci na sp110 (już coś koło 15K będzie :icon_biggrin: ) i nadal nie chce pęknąć. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts