LovThis Posted July 4, 2012 Report Share Posted July 4, 2012 Witam mam takie pytanie czy widzieliście kogoś w takim zestawieniu : kamizelka coyote + ładownice i torba zrzutowa w olivce ? Ma to jakiś sens ? Czy lepiej walnąć wszystko na coyote ? Quote Link to post Share on other sites
Guest (ID:6452) Posted July 4, 2012 Report Share Posted July 4, 2012 Ale co w tym przypadku ma być "sensem"? Ma się maskować? To po grzyb Ci coyote?! Pytasz czy możesz założyć? Tak, możesz, nie spłonie od tego. Quote Link to post Share on other sites
14100715 Posted July 4, 2012 Report Share Posted July 4, 2012 Ja widziałem, oczyma wyobraźni. Ubierz się tak, jak się Tobie podoba (byle oczywiście w granicach dobrego smaku...), a całą resztę leśnych ludziów "olej". Coraz częściej mam wrażenie, że ludzie przychodzą na strzelanki, żeby wyglądać, a nie postrzelać i się dobrze pobawić. Quote Link to post Share on other sites
Guest Rengi Posted July 4, 2012 Report Share Posted July 4, 2012 To tylko airsoftowcy noszą wszystko "pod kancik" :), też nie rozumiem co miałoby nie pasować . Quote Link to post Share on other sites
WujekHugo Posted July 5, 2012 Report Share Posted July 5, 2012 Kolega chyba pyta czy uda mu się zrobić sweet focię na facebook'a w takim zestawieniu bez lipy ;P Sensu ja przynajmniej nie widzę, a o ten sens pytasz. Pzdr. Quote Link to post Share on other sites
Mr MegaMan Posted July 5, 2012 Report Share Posted July 5, 2012 Ma działać i spełniać swoją funkcję a nie wyglądać... Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts