augustix3 Posted July 9, 2012 Report Share Posted July 9, 2012 Witam ! Na wstępie dodam że jest to mój 1. temat i jeśli w złym dziale jest napisany (co mi się nie wydaję ;) ) to proszę o zlinczowanie. Prawdopodobnie, że niedługo będę posiadaczem takiej o to MP5K PDW. Chciałbym założyć tą KONWERSJĘ. Teraz pytanie do Was, czy będzie ona pasować? PDW posiada nieco krótszy front od reszty rodziny. Stąd to pytanie. Pisałem do GF ale nadal czekam za odpowiedzią, przyjdzie pewnie na dniach, gdy ogarną się po inwentaryzacji. Pozdrawiam ! Quote Link to post Share on other sites
Alexanderexis Posted July 9, 2012 Report Share Posted July 9, 2012 Nie będzie pasować. Quote Link to post Share on other sites
augustix3 Posted July 9, 2012 Author Report Share Posted July 9, 2012 Mógłbyś objaśnić dlaczego oraz ewentualnie powiedziec co by zrobić żeby to zamontować? Z góry dzięki ;) Quote Link to post Share on other sites
Alexanderexis Posted July 9, 2012 Report Share Posted July 9, 2012 (edited) Chyba nie muszę odpowiadać, czemu to nie będzie pasować? Nie łatwiej kupić takiego risa, tylko do MP5K? Edited July 9, 2012 by Alexanderexis Quote Link to post Share on other sites
augustix3 Posted July 9, 2012 Author Report Share Posted July 9, 2012 Nie chodzi konkretnie o same risy ale również o dłuższą lufę zewnętrzną. W zestawie będę mieć drugą, prec lufę , dłuższą. Chciałbym uniknąć tłumika, który ewentualnie by zamaskował kawałek wystającej lufy . Quote Link to post Share on other sites
Trzmiel Posted July 9, 2012 Report Share Posted July 9, 2012 Ponieważ mp5k ma zintegrowany front z body. I nie ma opcji żeby to zamontować. Quote Link to post Share on other sites
augustix3 Posted July 9, 2012 Author Report Share Posted July 9, 2012 (edited) Dzięki bardzo ;) Pozostaje mi kupić dedykowane coś, cóż... EDIT: GF odpisało następująco : "Witam, Front będzie pasować do tego modelu jednakże lufa zewnętrzna może być zbyt krótka." Jeśli front jest na stałe połączony z body to nie wiem jakim cudem twierdzą że będzie pasować... Ale cóż. Temat do zamknięcia, prawdopodobnie. Edited July 9, 2012 by augustix3 Quote Link to post Share on other sites
Alexanderexis Posted July 9, 2012 Report Share Posted July 9, 2012 Front nie jest połączony na stałe z body... Chwyt przedni można zdjąć 1 ruchem. Może i ten front by "pasował", ale ciekawe, jakbyś wsadził chwyt przedni, gdzie w mp5k jest on o połowę krótszy. Ten front jest ściśle przystosowany do MP5, zobacz sobie tam na zdjęcie, jak długi jest ten chwyt... Quote Link to post Share on other sites
augustix3 Posted July 9, 2012 Author Report Share Posted July 9, 2012 Ok, teraz już wszystko kminię. Wielka szkoda, trza będzie poradzić sobie w inny sposób. Mimo wszystko dziękuję ! Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts