tridex Posted July 13, 2012 Report Share Posted July 13, 2012 Jaki karabin snajperski polecacie cena do 700 zł. Najlepiej niech to będzie mocna celna tania i bezawaryjna replika proszę o linki. Link to post Share on other sites
strzelec5 Posted July 13, 2012 Report Share Posted July 13, 2012 I może do tego nieźle wyglądająca? Zapomnij, chyba że dodasz jeszcze jedno zero. Za 700zł trudno kupić podstawę pod snajperkę (pomijając wella), a co dopiero mówić o gotowym wytworze. Link to post Share on other sites
Monster1270 Posted July 13, 2012 Report Share Posted July 13, 2012 Snajpe do 700 zł to wiesz... Kupisz g*wno a nie snajpe. Już chyba lepiej kupić jakiegoś aeg'a i go przerobić na snajpe, ale to i tak jest bezsensu ... Uzbieraj więcej kasy, lub odpuści sobie ,,snajpera" i kup jakiś karabinek. Link to post Share on other sites
tridex Posted July 13, 2012 Author Report Share Posted July 13, 2012 nie wiem nie znam się ale mój kumpel ma tą replikę i jest z niej bardzo zadowolony http://allegro.pl/powrot-legendy-wspaniala-super-x-9-swat-uhc-i2461072790.html Link to post Share on other sites
Dread Posted July 13, 2012 Report Share Posted July 13, 2012 To kup sobie kałacha od Cymy, albo od Boyi, wymień gumkę i koś kumpla z większego dystansu i to jeszcze serią. Link to post Share on other sites
Powała Posted July 13, 2012 Report Share Posted July 13, 2012 I może do tego nieźle wyglądająca? Zapomnij, chyba że dodasz jeszcze jedno zero. Za 700zł trudno kupić podstawę pod snajperkę (pomijając wella), a co dopiero mówić o gotowym wytworze. Snajpe do 700 zł to wiesz... Kupisz g*wno a nie snajpe. Już chyba lepiej kupić jakiegoś aeg'a i go przerobić na snajpe, ale to i tak jest bezsensu ... Uzbieraj więcej kasy, lub odpuści sobie ,,snajpera" i kup jakiś karabinek. To kup sobie kałacha od Cymy, albo od Boyi, wymień gumkę i koś kumpla z większego dystansu i to jeszcze serią. Nic dodać, nic ująć, koledzy praktycznie wyczerpali temat... :bialaflaga: Jeśli nie pasują Ci "Kałachy", kup G36[JG]. Link to post Share on other sites
kjujiczek Posted July 13, 2012 Report Share Posted July 13, 2012 (edited) @Powała jak ma budżet 700 zł to może kupić gietkę Cymy albo trochę do Aresa dozbierać.Oczywiście nie krytykuję JG. Edited July 13, 2012 by kjujiczek Link to post Share on other sites
Monster1270 Posted July 13, 2012 Report Share Posted July 13, 2012 (edited) nie wiem nie znam się ale mój kumpel ma tą replikę i jest z niej bardzo zadowolony http://allegro.pl/powrot-legendy-wspaniala-super-x-9-swat-uhc-i2461072790.html Co do tej ,,snajp". Miałem ją i powiem krótko zabawka do lansu, wypadające łuski, super luneta i dwójnóg za 600 zł. Wykonanie jest fajne i jest całkiem wytrzymała, ale osiągi to nie są EXTRA. Ma około 400-410fps (sprawdzałem na chrono) co dla snajpy nie jest to jakiś super wynik. Ja używałem jej jako repliki zapasowej jak coś mi się działo z moją czy komuś się z karabinem stało, brał moją snajpe. Jedyne co to to że ma zasięg 30-40m co mało dla snajpera, bo on strzeli jedną kulkę a typ z chinolem za 200 zł puści serie 15 kulek i po tobie. Duży minus jest też taki że nie ma części tuningowych, nawet z gumką hop-up był problem. Sprzedałem ją po 4 miesiącach i tyle. P.S. Sobacz sobie co ten gościu z allegro pisze : Energia kinet. 440 fps Prędkość początkowa wystrzeliwanej kulki to około 172 m/s 440 fps : 3.3 = 133.3 m/s 172 m/s * 3.3 = 567.6 fps Coś mi się tu nie zgadza... hmmm ??? Edited July 13, 2012 by Monster1270 Link to post Share on other sites
dade Posted July 13, 2012 Report Share Posted July 13, 2012 nie sądzicie, że to następna prowo? :D Link to post Share on other sites
badii8 Posted July 13, 2012 Report Share Posted July 13, 2012 Jak chcesz już posnajperzyć to kup SWD od CM, a jak będziesz miał już kolejny budżet to ją pomału tuninguj. Link to post Share on other sites
kjujiczek Posted July 13, 2012 Report Share Posted July 13, 2012 Jak chcesz już posnajperzyć to kup SWD od CM, a jak będziesz miał już kolejny budżet to ją pomału tuninguj. Zwłaszcza że połowa części nie jest w systemie RealSword'a a sam tuning wyniesie go tyle ile ta replika kosztuje.Kup sobie M14 G&G i zrób tuning albo zrób sobie porządną szturmówkę i skompletuj oporządzenie. Link to post Share on other sites
Werem Posted July 15, 2012 Report Share Posted July 15, 2012 No chyba że się uprze dalej na to "snajpienie" - SWD A&K ale czeka ciebie DUUUUŻO grzebania, wymieniania, piłowania, doszczelniania. Raczej dla nowego to się nie nadaje. Link to post Share on other sites
CarteR Posted July 15, 2012 Report Share Posted July 15, 2012 (edited) kupienie tylko snajperki to cie snajperem nie zrobi byle gosc z Cymowskim AK cie sciagnie na serie gdyż osiagi sa podobne.Dobra snajperka to koszt ok 2000-6500zł.Dojdzie ci jeszcze kup zakupu/zrobienia ghuille suit (koszt 120-250zł) i cała masa innych rzeczy.Gdzies na sklepie widziałem snajperke Wella gazowego 550FPS za 850zł chyba.Sam miałem MB-10d od Wella lecz przez 4 miesiace zaliczyłem 1 fraga.Sprzedałem i za to kupiłem Ak-47 od JG. Zasieg ten sam 450fps przy 0,20 przy regulacji HOP-UP daje dosc niezły wynik :icon_smile: . Kupisz snajperke,pobawisz sie kilka miechów,sprzedasz ze strata dla siebie.Wspomnisz moje słowa i wiekszosci Userów Edited July 15, 2012 by CarteR Link to post Share on other sites
badii8 Posted July 15, 2012 Report Share Posted July 15, 2012 Dokładnie jak kolega wyżej mówi, jeśli nei masz budrzetu to lepiej nie kupuj ŻADNEJ snajperki bo żadna nie ma takich osiągnieć w stocku żeby dawały ci przewagę nad aeg-ami Link to post Share on other sites
otix96 Posted July 15, 2012 Report Share Posted July 15, 2012 Nic dodać, nic ująć, koledzy praktycznie wyczerpali temat... :bialaflaga: Jeśli nie pasują Ci "Kałachy", kup G36[JG]. Zgadzam się w 100% Link to post Share on other sites
Recommended Posts