Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Jaką kupić nową do 900zł ?

Recommended Posts

Witam wszystkich to mój pierwszy post na tym forum bardzo proszę o wyrozumiałość .

Potrzebuje solidną broń do 900zł maksymalnie , interesują mnie repliki z rodziny m4, m4a1 , m16 , ak .

Warunki które broń musi spełniać :

- wytrzymala broń (metal + abs , metal + drewno , full metal)

- dobry gb ( abym nie musiał go zachwile naprawaić)

- dobra celność

- szyny riss u dołu na rączke u gury jakieś mocowanie na kolimator nie koniecznie szyna riss

- dobra ilość fps

Prosze o podanie konkretnych modeli z dobrych firm do 900zł.

Osobiście myślałem nad cm039c podoba mi się ma szyny tam gdzie chce kosztuje 700zł ale odradzono mi ponieważ wielu osób zdaniem jest ciężka. Waga broni 3750g . Bardzo prosze o wasze zdanie i wyrozumiałość .

Edited by KreCiK6666

Witam wszystkich to mój pierwszy post na tym forum bardzo proszę o wyrozumiałość .

Potrzebuje solidną broń do 900zł maksymalnie , interesują mnie repliki z rodziny m4, m4a1 , m16 , ak .

Warunki które broń musi spełniać :

- wytrzymala broń (metal + abs , metal + drewno , full metal)

- dobry gb ( abym nie musiał go zachwile naprawaić)

- dobra celność

- szyny riss u dołu na rączke u gury jakieś mocowanie na kolimator nie koniecznie szyna riss

- dobra ilość fps

Prosze o podanie konkretnych modeli z dobrych firm do 900zł.

Osobiście myślałem nad cm039c podoba mi się ma szyny tam gdzie chce kosztuje 700zł ale odradzono mi ponieważ wielu osób zdaniem jest ciężka. Waga broni 3750g . Bardzo prosze o wasze zdanie i wyrozumiałość .

Wykombinuj jeszcze 100/200zł i kup np:

http://asgshop.pl/sk...ukt.php?id=4245

http://asgshop.pl/sk...ukt.php?id=4342

Wielu poleca, sam mam wersje RIS i nie narzekam.

Edited by Emerytt

Ludzie.. wy umiecie czytać? Ma do wydania maksimum 900zł,a wy mu polecacie repliki za 1100zł i 920 ,do których trzeba dokupić ładowarkę i baterię,a to dodatkowy koszt 120-200 zł. Myślcie trochę..

Za 900zł kupisz RK boyi stalowe i zostanie Ci na jakieś magazynki/gumkę HU. Szukaj wersji S/SW (są ze stali).

Cm039 sobie odpuść. Jak już to CM.040 i w górę.

Do 900zł kupisz M4 z WE,KWA(ale tutaj już trzeba dokupić ładowarkę i akumulator,więc raczej odpada),są też repliki GFC,JG i P&J. Te z GFC są dostępne na allegro za jakieś 900zł ,ale widziałem tylko replikę HK 416. P&J idealne nie jest i czasem może się posypać,trzeba mieć trochę szczęścia,niektórym dobrze służy,innym się psuje. Z Cymy polecę Ci CM003. Replika G36 C,dobry GB,ma szyny,możesz dokupić z czasem szyny boczne za 30-40zł. Zasięg dobry,magi dostępne różne (tylko te magi są trochę duże i szerokie,jedyny mankament). Jeśli podobają Ci się AK to wziąłbym Boyi ze stali np. http://www.taiwangun.com/karabiny-szturmowe-aeg/rk-10s-boyi.html ,parę razy biegałem z AK i rączka mi nie była potrzebna,chociaż w swojej replice M4 miałem rączkę to jakoś poradziłem sobie wtedy bez,za magazynek całkiem fajnie się trzyma AK,a żeby zamontować kolimator to wystarczy kupić montaż za bodajże 50zł .

No GFC może być,ale mówię Ci,że na allegro znajdziesz w tej samej cenie HK 416 z tej firmy,które ma szyny RIS na froncie :P G&G wersje eco i ICS też w tej samej wersji chyba,odpuść sobie. GFC będzie lepszym wyborem niż P&J.

Wiem ale dużo osób ją ma u mnie w drużynie chyba 5 osób i tak właśnie bardzo podoba mi się ten kałach tylko chodzi mi o to czy ktoś go trzymał w rękach może coś o nim powiedziec gb jest v3 to stock w kalachach .

Ile razy trzeba Tobie tłumaczyć, że kałachy poniżej serii CM040 są po prostu słabe i nieopłacalne. Kup sobie CM040/CM048 i dokup szynę ris. Albo poszukaj modelu z tym oznaczeniem z risem w zestawie. Najlepszym wyborem będzie to: http://gunfire.pl/product-pol-1152196904-Replika-karabinu-szturmowego-RK-15.html

Jest to najnowsza seria boyi i od razu masz chwyt przedni w drewnie.

Wiem ale dużo osób ją ma u mnie w drużynie chyba 5 osób i tak właśnie bardzo podoba mi się ten kałach tylko chodzi mi o to czy ktoś go trzymał w rękach może coś o nim powiedziec gb jest v3 to stock w kalachach .

To popatrz na to inaczej. Jak fajnie będziecie wyglądać jako team jak większość będzie mieć takie same repliki? ;) CM003 to dobra opcja,a ten ABS taki słaby nie jest,wytrzyma więcej niż chiński ZnAl.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...