adrock91 Posted July 22, 2012 Report Share Posted July 22, 2012 Witam ponownie, ostatnio pytałem o nakolanniki, wziąłem za waszą radą Altę i akurat tak wyszło, że dostałem przy okazji robotę przy kostce brukowej i jest jak znalazł :D Teraz właściwie dwa pytania : jakich kamizelek poza IBA i Cirasem (ale to chyba tylko Force Recon) używali marines po 2000 roku ? Gdzie mógłbym znaleźć kamizelkę na siebie w przystępnej cenie - bo problem jest taki, że mam 190 wzrostu i jakieś 115-120 w klatce, a chinolskie kopie są na mnie za małe - pytałem już trochę na komisie. Oczywiście najchętniej kamizelka jak IBA czy CIRAS (jeden użytkownik mi powiedział, że w IBA bym wyglądał śmiesznie, bo ona nie ma regulacji u góry) w granicach góra 300 zł bo jakoś zal mi wywalać kafla żebym miał kamizelkę droższą od repliki i lans oryginał :P Quote Link to post Share on other sites
Axel Posted July 22, 2012 Report Share Posted July 22, 2012 Poszukaj np kamizelki SPC. MTV , IOTV nie widziałem w wersji asg więc zostają tylko kontrakty . Będzie ciężko coś znaleźć w przedziale o którym mówisz. Między szmatami ACMu a lepszymi kopiami jest duży skok cenowy przy tego typu kamizelkach. Quote Link to post Share on other sites
Mr MegaMan Posted July 22, 2012 Report Share Posted July 22, 2012 Przeczytaj nazwę tematu. OFF Quote Link to post Share on other sites
HeeL Posted July 22, 2012 Report Share Posted July 22, 2012 Musisz się "stylizować"? Za tą kwotę można już złożyć ciekawe pasoszelki albo kupić dobrego chesta. :sciana: Autor nie pyta się o najlepszą kamizelkę do 300zł, tylko kamizelkę do stylizacji na marinsów - widocznie musi się stylizować.... IOTV bodajże wyprodukował Flyye ale nówka kosztuje coś koło tysiąca, a używek nie widziałem. Sprawa z MTV wygląda tak samo. Przykład: http://www.casg.pl/product-pol-536-FLYYE-MTV-Coyote-Brown-.html Quote Link to post Share on other sites
johny13 Posted July 22, 2012 Report Share Posted July 22, 2012 prawdopodobnie nosili lbv oraz plce. ciezko mi powiedziec. musialabys poszperac w zdjeciach / archiwach aby znalesc info. Quote Link to post Share on other sites
adrock91 Posted July 22, 2012 Author Report Share Posted July 22, 2012 chinolski CIRAS już by uszedł, ale gdzie ja znajdę rozmiarówke na siebie ? Quote Link to post Share on other sites
Axel Posted July 22, 2012 Report Share Posted July 22, 2012 Ciras flyee lub pantac. SPC też. Wybacz stary. Tania chinszczyzna to raczej nie twoja bajka. Quote Link to post Share on other sites
Królik Posted July 24, 2012 Report Share Posted July 24, 2012 A co ma wspólnego IOTV z USMC? prawdopodobnie nosili lbv oraz plce. ciezko mi powiedziec. musialabys poszperac w zdjeciach / archiwach aby znalesc info. Wiele wnosząca wypowiedź. Naprawdę jestem pod wrażeniem. A najbardziej podoba mi się stwierdzenie, że USMC nosiło PLCE. Prośba do wszystkich - nie zaśmiecajcie tematów podobnymi wypowiedziami w stylu "wydaje mi się, że, ale nie jestem pewien, a w ogóle to poszukaj sobie w guglu". Naprawdę, nie o to chodzi pytającemu, bo tyle to on sam wie. Quote Link to post Share on other sites
adrock91 Posted August 1, 2012 Author Report Share Posted August 1, 2012 no tak facepalm hahaha :) dzięki za tą odpowiedź, przejrzałem właśnie te tematy i już mi sie wyklarowała pewna wizja :) Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts