Mr MegaMan Posted July 22, 2012 Report Share Posted July 22, 2012 Cze. Jako że brak kaski a chciałbym zaopatrzyć się w broń boczną wybór padł na Siga p226 od STTI. Dokładnie ten http://www.militaria.pl/y_p/pistolet_asg_y_p_p226_gas_balck_%28gg-106%29_g_p7643.xml Jak ma się sprawa z tą repliką? Miałem styczność z Berettą M92 od STTI i mimo braku wodotrysków była to bardzo fajna replika. Czy z tą jest podobnie? Czy jest równie wytrzymała co wspomniana Beretta? Z góry dzięki za odpowiedzi. Pozdrawiam Mr MegaMan Quote Link to post Share on other sites
Powała Posted July 22, 2012 Report Share Posted July 22, 2012 Beretta jest najlepszym wyborem z tanich pistoletów na GG. Jeśli z jakichś powodów nie pasuje Ci Beretta, wolałbym wybrać Lawman-a, chćby dla tego, że można do niego dokupić bez problemów zapasowe magazynki. Mam Lawman-a i jako replika zapasowa zdaje egzamin. Napisałem o nim "minirecenzję". Quote Link to post Share on other sites
Mr MegaMan Posted July 22, 2012 Author Report Share Posted July 22, 2012 Berettę już miałem. Tak jak napisałem bdb się sprawowała. Wiele od niej nie oczekiwałem za 80zł a pozytywnie mnie zaskoczyła. Czy ten SIG to nie jest właśnie Beretta w innym ubraniu? Quote Link to post Share on other sites
-Otto- Posted May 25, 2015 Report Share Posted May 25, 2015 Hmmm, a zrobię odkop z okazji takiej, że Taiwangun wprowadził (bądź ponownie sprzedaje, bo nowość to to nie jest) kolejne pistolety STTi do oferty. Miał tego cudaka ktoś? Konstrukcja równie pewna jak nieśmiertelne M9? Quote Link to post Share on other sites
Ślepak Posted May 11, 2016 Report Share Posted May 11, 2016 To teraz ja odkopię. Warto tego SIGa zamiast Beretty albo Colta? Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts