siloeamistad Posted August 4, 2012 Report Share Posted August 4, 2012 ....ale jak rozumiem, Ci którzy zapisywali się wcześniej - są do WP... są zapisani? Link to post Share on other sites
Schwarz_Charakter Posted August 4, 2012 Report Share Posted August 4, 2012 Oczywiście. Powstała znaczna różnica w siłach stąd wstrzymanie zapisów. Osoby które się zapisały wcześniej jak najbardziej są po stronie takiej, którą wybrały. Z tym adresem posiadacza konta bankowego to pierwszy raz w życiu słyszę. Który to bank ma takie dziwaczne wymogi?? Link to post Share on other sites
siloeamistad Posted August 5, 2012 Report Share Posted August 5, 2012 WBK i kilka innych jeszcze. Nie byłem sam z tym problemem. Opłaciłem ostatecznie z konta dziewczyny z innego banku - chociaż szanowna małżonka dała mi już zakaz wydawania pieniędzy na ten miesiąc- to jednak czego to ona nie zrobi żeby się mnie z chaty pozbyć:D Link to post Share on other sites
Schwarz_Charakter Posted August 5, 2012 Report Share Posted August 5, 2012 Osoby, które wpisały się na listę proszę o dokonanie wpłat do końca tygodnia tj. 10.08.2012. Wpłaty późniejsze będą zwrócone i osobom nie zostanie wydany bilet. Link to post Share on other sites
CHEMIK_1985 Posted August 6, 2012 Report Share Posted August 6, 2012 OK a mógł byś przypomnieć dane numer konta itp bo zapisałem się dwa tygodnie temu ale byłem spukany i dopiero dziś sianko wpłyneło DzIEKI Link to post Share on other sites
Schwarz_Charakter Posted August 6, 2012 Report Share Posted August 6, 2012 Są na poprzedniej stronie oraz możesz ponownie wejść w formularz zgłoszeniowy i bez wypełniania skopiować dane z nagłówka ;) Link to post Share on other sites
CHEMIK_1985 Posted August 7, 2012 Report Share Posted August 7, 2012 dzięki Link to post Share on other sites
barbie Posted August 7, 2012 Report Share Posted August 7, 2012 PW poleciało do Schwarza, prosze o odp Link to post Share on other sites
Schwarz_Charakter Posted August 8, 2012 Report Share Posted August 8, 2012 Odpisałem. Daj znac jak będziesz pod telefonem. Link to post Share on other sites
Schwarz_Charakter Posted August 9, 2012 Report Share Posted August 9, 2012 https://docs.google.com/spreadsheet/ccc?key=0ApjK7fd_rp30dEszTXdtWlVZTHlhdXczQ2xETjcyUUE#gid=0 Aktualna lista. Na stronie karbali jest link do eventu na fb, tam najszybciej wyjaśnicie jak są jakieś niezgodności. Jak nie lubicie fb to schwarz.asg@gmail.com Link to post Share on other sites
jakim Posted August 10, 2012 Report Share Posted August 10, 2012 Panie Klaudiuszu czy mogę się spodziewać odpowiedzi? Czekam już kilka dni i nic. Link to post Share on other sites
Schwarz_Charakter Posted August 12, 2012 Report Share Posted August 12, 2012 Poodpisuję rano, dopiero wróciłem z przygotowań na poligonie. Link to post Share on other sites
zeneksztacheta Posted August 13, 2012 Report Share Posted August 13, 2012 A można prosić o jakąś mapkę dojazdu na poligon? Link to post Share on other sites
Schwarz_Charakter Posted August 14, 2012 Report Share Posted August 14, 2012 LISTA OSTATECZNA https://docs.google.com/spreadsheet/ccc?key=0ApjK7fd_rp30dEszTXdtWlVZTHlhdXczQ2xETjcyUUE#gid=0 Mapka jest na stronie, na niej widać poligon. A dojazd wypluje wujek gugle jak się wpiszę Wola Wodyńska. Link to post Share on other sites
KubaK Posted August 18, 2012 Report Share Posted August 18, 2012 Dobrze było :) Link to post Share on other sites
jakim Posted August 18, 2012 Report Share Posted August 18, 2012 Było epicko, to jedyne stwierdzenie :) Link to post Share on other sites
dragster Posted August 19, 2012 Report Share Posted August 19, 2012 Było naprawdę świetnie ! Pozdrawiam wszystkich uczestników, w szczególności Wojsko Polskie i 2 najemników OSGK :] :] ~ tobik Link to post Share on other sites
Mathias Posted August 19, 2012 Report Share Posted August 19, 2012 Dziękujemy Wszystkim za udział w imprezie! Całość zaliczamy do bardzo udanych :) Zapraszamy na Facebook, gdzie pojawiły się linki do pierwszych zdjeć z "urodzin". Link to post Share on other sites
Recommended Posts