LGóral Posted July 24, 2012 Report Share Posted July 24, 2012 Mam pytanie odnoćnie tego MFH - Plecak Hydration Pack, mianowicie czy jest porównywalny z Camelbak, czy to jakieś gówno... ? I drugie pytanko czy z takiej plandeki można zrobić namiot, bo to nie waży zbyt wiele i jest wytrzymałe, czy może polecacie coś innego? Pozdrawiam i z góry dziękuję za odpowiedź. :icon_wink: Quote Link to post Share on other sites
wiciok Posted July 24, 2012 Report Share Posted July 24, 2012 Mam pytanie odnoćnie tego MFH - Plecak Hydration Pack, mianowicie czy jest porównywalny z Camelbak, czy to jakieś gówno... ? To drugie. Quote Link to post Share on other sites
LGóral Posted July 24, 2012 Author Report Share Posted July 24, 2012 Z takiej plandeki nie zrobisz prawdziwego namiotu ale prowizoryczne schronienie https://www.google.p...iw=1920&bih=955 O takie schronienie mi chodzi xD Wielkie dzięki To drugie. Mój kumpel ma taki albo podobny więc jeszcze go się spytam ;) Ale dzięki ;) Quote Link to post Share on other sites
Miszczo Posted July 24, 2012 Report Share Posted July 24, 2012 Ja podobnej plandeki używam właśnie w roli namiotu. Po roku użytkowania mogę powiedzieć, żebyś uważał na iskry, bo potrafią wypalić dziurę w plandece. Za tą cenę na sezon wiosna-lato-jesień nic lepszego nie znajdziesz. Quote Link to post Share on other sites
arizona112 Posted July 24, 2012 Report Share Posted July 24, 2012 Jednak niema to jak dobry camelbak. Ja dorwałem swojego za 25 zł na zlocie w Bornym, co prawda nie jest to wkład "wojskowy" tylko cywilny (niebieski) ale gąbka na rurkę elegancko to przykrywa i tego po prostu nie widać, a spisuje się wspaniale na strzelankach, czy choćby na rower :) Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts