Kac3r Posted July 25, 2012 Report Share Posted July 25, 2012 (edited) Mój problem polega na tym, żę pękł mi bolec trzymający kostkę stykową (używałem boyiowkiej kostki i kiedy naciskałem spust to słyszałem trzask). wczoraj naciskając spust replika strzeliła raz i... d..pa później już nawet nie czułem, że pcham spustem kostkę, czułem tylko opór sprężyny. A teraz nie wiem czy da się zlutować materiał z którego powstał szkielet GB v.2 Ultimate, a może lepiej skleić to poxipolem lub użyć wiertarki i krótkiego małego wkręta. Nie chce nowego szkieletu, bo brak funduszy a chciałbym postrzelać jeszcze kilka razy z tym co mam. POMOCY !!! Edited July 25, 2012 by Kac3r Link to post Share on other sites
Kulisz Posted July 25, 2012 Report Share Posted July 25, 2012 Albo pora tak na mnie działa, że nic nie zrozumiałem z tego posta albo jest tak napisany, że... W skrócie - pękł Ci GB v2? Link to post Share on other sites
Kac3r Posted July 25, 2012 Author Report Share Posted July 25, 2012 (edited) Albo pora tak na mnie działa, że nic nie zrozumiałem z tego posta albo jest tak napisany, że... W skrócie - pękł Ci GB v2? w skrócie :icon_smile:http://imageshack.us...djcie0521t.jpg/ na boyiowskim szkielecie działa wszystko jak powinno. Edited July 25, 2012 by Kac3r Link to post Share on other sites
AnR Posted July 25, 2012 Report Share Posted July 25, 2012 Masz problem. Wywierć mały otwór, wkręć tam śrubkę, odpowiednio wyprofiluj. Link to post Share on other sites
Kac3r Posted July 25, 2012 Author Report Share Posted July 25, 2012 ufff... to spróbuje, dzięki za pomoc. Link to post Share on other sites
KicpA Posted July 26, 2012 Report Share Posted July 26, 2012 Tylko ja ustal jakimś specyfikiem bo jak od drgań się wykręci to zębatki mogą się obrazić. Link to post Share on other sites
Kac3r Posted July 26, 2012 Author Report Share Posted July 26, 2012 Właściwie to szkielet polubił tą modyfikacje, zębatki nie narzekały kiedy sprawdzałem podkładkowanie z nowym bolcem i trzyma się jak powinien , bo od strony zewnętrznej szkieletu zrobiłem w miarę płaską zakładkę. Link to post Share on other sites
johny13 Posted July 26, 2012 Report Share Posted July 26, 2012 Uzyj mikrowlacznika... Prostrze rozwiazanie... Link to post Share on other sites
AnR Posted July 26, 2012 Report Share Posted July 26, 2012 Nie słuchaj go, to emigrant, teoretyk... :D Link to post Share on other sites
Kac3r Posted August 6, 2012 Author Report Share Posted August 6, 2012 CZY DA SIĘ włożyć szkielet GB deep fire do body boyi ? :) Link to post Share on other sites
Recommended Posts