Kikas Posted July 26, 2012 Report Share Posted July 26, 2012 (edited) Chcę kupić kumplowi na urodziny ze 2 paczki takich kulek :http://allegro.pl/pr...2505368054.html Czy to nie jest jakis szajs bo cena jest aż "za atrakcyjna"? [Edit] Znak zapytania uciekinier :) Edited July 26, 2012 by Kikas Quote Link to post Share on other sites
OFF Posted July 26, 2012 Report Share Posted July 26, 2012 To jest badziew. Kup 0.25 G&G/madbull . Quote Link to post Share on other sites
Kikas Posted July 26, 2012 Author Report Share Posted July 26, 2012 no właśnie coś tak czułem :) Quote Link to post Share on other sites
Winiacz Posted July 26, 2012 Report Share Posted July 26, 2012 Do granatnika to się nada, bo tanie. Do broni głównej,bocznej nie bardzo, bo syf. Niektóre są niekompletnie odlane. Pełne są pęcherzyków powietrza. Ogółem: syf. Quote Link to post Share on other sites
Mr MegaMan Posted July 26, 2012 Report Share Posted July 26, 2012 Kiedyś trafiłem parę sztuk kwadratowych. Nawet je zachowałem ;) Lpeszym wyjściem są kulasy G&G. Quote Link to post Share on other sites
SirAlex Posted July 26, 2012 Report Share Posted July 26, 2012 Czy ja wiem czy takie złe. Dzisiaj byłem w sklepie stacjonarnym taiwangun.com, i sam serwisant mi powiedział, że używa kulek P&J. Quote Link to post Share on other sites
Attero Posted July 26, 2012 Report Share Posted July 26, 2012 Czy ja wiem czy takie złe. Dzisiaj byłem w sklepie stacjonarnym taiwangun.com, i sam serwisant mi powiedział, że używa kulek P&J. A ma narzekać na produkt własnej firmy? :o Quote Link to post Share on other sites
Mr MegaMan Posted July 26, 2012 Report Share Posted July 26, 2012 Dokładnie. I nie wiem czy warto się liczyć ze zdaniem niezbyt dobrych serwisantów od krakmana. Quote Link to post Share on other sites
Mackfra Posted July 26, 2012 Report Share Posted July 26, 2012 Już nie kaleczcie tak tych P&J, większość mojej grupy ich używa i nigdy się nie skarżą. Do midów się nie nadają ale z hicapami ładnie współgrają. Quote Link to post Share on other sites
Winiacz Posted July 26, 2012 Report Share Posted July 26, 2012 Jak coś się nie nadaje do midów = nie nadaje się do strzelania. Jakieś standardy trzeba mieć. Quote Link to post Share on other sites
szymucha2353 Posted July 26, 2012 Report Share Posted July 26, 2012 Po przejrzeniu nadają się do KMu, bo tanie. Ale do czegoś innego tego nie polecę. Quote Link to post Share on other sites
virusotron Posted July 26, 2012 Report Share Posted July 26, 2012 (edited) Nie masz precki to PJ sie nada. A w KM gdzie celność zwiększamy ilością wystrzelonych kulek.... to ma sens. Oczywiście najlepiej sprawdzić czy kulki są kulkami a nie trójkątami czy kwadratami. Edited July 26, 2012 by virusotron Quote Link to post Share on other sites
dojcz Posted July 26, 2012 Report Share Posted July 26, 2012 Kup mu G&G 1kg (0.25g), to 4000 kulek ,będzie bardziej zadowolony, ja je właśnie kupiłem i widzę różnicę, są lepsze niż moje poprzednie GunFire Rockets, tamte latały jak chciały, a cenowo i chyba jakościowo są podobne do PJ. Quote Link to post Share on other sites
virusotron Posted July 26, 2012 Report Share Posted July 26, 2012 Kup mu G&G 1kg (0.25g), to 4000 kulek ,będzie bardziej zadowolony, ja je właśnie kupiłem i widzę różnicę, są lepsze niż moje poprzednie GunFire Rockets, tamte latały jak chciały, a cenowo i chyba jakościowo są podobne do PJ. To, że są lepsze to oczywista oczywistość.Ale jeżeli nie walimi krótkiej seri po poł hi capa to mozna pozwolić sobie na troche lepsze kulki. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts