patrol0007 Posted July 30, 2012 Report Share Posted July 30, 2012 (edited) Witam , chciałbym się dowiedzieć co sądzicie o tej snajperce i czy opłaca się kupić ten zestawik . http://www.taiwangun.com/karabiny-snajperskie/mb-01-sniper-set-z-luneta-3-9x40-i-montazem.html Edited July 30, 2012 by patrol0007 Quote Link to post Share on other sites
dojcz Posted July 30, 2012 Report Share Posted July 30, 2012 Nie opłaca się, pierwszy lepszy szturmowiec z kałaszkiem cymy wpakuje Ci serię kulek niż Ty go trafisz, zasięg porównywalny, na początek do asg najlepszy jest elektryk, ewentualnie spring jak ktoś ma mały budżet, ale nie "snajperka". Quote Link to post Share on other sites
WujekHugo Posted July 30, 2012 Report Share Posted July 30, 2012 Ja jestem innego zdania- posiadam stockowe MB-08, M24 SW. Zarówno jednym jak i drugim da się "zabijać" kwestia wyczucia no i cierpliwości. Co do zakupu nowego egzemplarza- tutaj bym się zastanowił, ja za swoje repliki zapłaciłem sporo mniej i każda z nich ma stockowe parametry i wszystko działa... Jak Ci podchodzi klimat snajpera to jak najbardziej. Zdania są podzielone aczkolwiek mi bardziej podchodzą vsrki, są ogólnie krótsze i lżejsze niż apsy. Quote Link to post Share on other sites
patrol0007 Posted July 30, 2012 Author Report Share Posted July 30, 2012 No , właśnie z normalnym elektrykiem CM0.28 biegałem teraz chciałbym zainwestować w snajperke tylko nie wiem czy się opłaca . Quote Link to post Share on other sites
musashi Posted July 31, 2012 Report Share Posted July 31, 2012 Na snajperke trzeba mieć dużo dużo kasy . Quote Link to post Share on other sites
Alexanderexis Posted July 31, 2012 Report Share Posted July 31, 2012 MB-08 i SW M24 jest w miarę dobre? Hahaha :icon_lol: . Niektóre egzemplarze snow wolfa, są tak udane, że z pomocą genialnego hop-up nie da się trafić nawet w puszkę z 5m? No może odrobinkę mniej. Quote Link to post Share on other sites
WujekHugo Posted July 31, 2012 Report Share Posted July 31, 2012 Mój po odpowiednim ustawieniu hopa ma jakieś 50 metrów zasięgu w sylwetkę bez żadnej ściemy. Quote Link to post Share on other sites
ZuBeR Posted July 31, 2012 Report Share Posted July 31, 2012 ma jakieś 50 metrów zasięgu To byłoby na tyle, jeśli chodzi o wiarygodność Twojej wypowiedzi. @Wujek Well może pełnić rolę snajperki, ale po włożeniu kwoty pieniędzy, której Ty nie posiadasz. Quote Link to post Share on other sites
Guest (ID:6452) Posted July 31, 2012 Report Share Posted July 31, 2012 No co, czysty, stockowy well jak najbardziej może posłac kulkę celnie na 50m. Tylko, że to za mało. Quote Link to post Share on other sites
darekk Posted July 31, 2012 Report Share Posted July 31, 2012 Oj ciężko coś z Wella stokowego trafić .Więcej się nawkurzasz jak będziesz miał z tego przyjemności . Quote Link to post Share on other sites
Guest (ID:6452) Posted July 31, 2012 Report Share Posted July 31, 2012 Na 50m ze stocka po usunięciu ze środka zwałów chińskiego smaru, po prostu po przeglądzie zerowym który nie jest picem na wodę? Trafisz. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts