Kotylion Posted January 26, 2007 Report Share Posted January 26, 2007 http://www.sklep.airsoftguns.pl/product-po...189462-SM6.html Piszą że ma 300fps i zasięg do 50m :-F Myśle że komentarz zbędny. Chociaż... cuda sie zdażają, nie? ;-) Poza tym fajny ten dwójnóg w rączce. Czekam aż ktoś powie coś więcej bo gun mnie w sumie zainteresował. Quote Link to post Share on other sites
darksoviet Posted October 21, 2008 Report Share Posted October 21, 2008 Ja go w rękach trzymałem ale nie strzelałem. Prezentuje się świetnie.(ciekawe ile ciężarków w niego włożyli) Ciężki, w miarę wyważony , chwyt jest nawet wygodny , ale ja bym na tanich militariach nic nie kupował. Lepiej kupić na allegro od użytkownika masterbator czy jakoś tak , on ma dobry i tani sprzęt. Quote Link to post Share on other sites
panda080 Posted January 22, 2009 Report Share Posted January 22, 2009 (edited) Ja BYŁEM posiadaczem tej repliki i nie ma w nim chyba nic dobrego :wink: rączka jest dla ozdoby bo risy są na paru śrubkach i od byle czego się łamią, kolimator no comment, co jeszcze... tłumik, nie oczekiwałem, że bedzie tłumił, ale od porpostu sie łamie, stopka kolby jest płaska i śliska więc zjeżdża. Zasięg jest nie wiem, jakieś 30 metrów na oko :lol: wsadzili tam masakrycznie mocną sprężynę przez co plastikowe podzespoły długo nie wytrzymują, tak w moim modelu się stało, ułamał się ząb ten co się styka z zębem tłoka. Hop-up to tragedia. Fajnym i IMO wygodnym patentem jest magazynek w rączce. Reszta jest niewygodna i ogólnie cały karabin jest szeroki. Jakieś pytania? Edited January 22, 2009 by panda080 Quote Link to post Share on other sites
LogaN Posted May 2, 2009 Report Share Posted May 2, 2009 o kur.. wygląda jak karabin batmana...powinni dodać do zestawu jeszcze maskę batmana i pelerynę icon_razz3.gif To kolega nie wie, że to replika prawdziwej broni? Beretta CX4 Storm. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts