S.A.S Posted August 3, 2012 Report Share Posted August 3, 2012 Czy warto tuningować cymę 32A? Czy można gdziekolwiek dostać cały GB v.7 do tej repliki? Quote Link to post Share on other sites
Mr MegaMan Posted August 3, 2012 Report Share Posted August 3, 2012 Czasami pojawia się na allegro u użytkownika "vip177" czy jakoś tak. A czy warto? Jeśli tobie starcza to co masz to lajt. Ale wymiana gumki i lufy nie jest zbyt skomplikowana a poprawa będzie znaczna. Dlatego jeśli nie chcesz/nie lubisz dłubać to na tym twój "tuning" powinien się skończyć. Quote Link to post Share on other sites
S.A.S Posted August 3, 2012 Author Report Share Posted August 3, 2012 tzn. mam ambicje zrobić snajperkę. Wiem, że to będzie trochę roboty. Po za tym jakie dać części: silnik, lufę wewnętrzną, gumkę, może komorę hop-up ale tak żeby nie rozwalić GB? Wystarczy mi jakieś 420 fps w tej replice. Wiem, że na snajpera to stanowczo za mało, ale to zależy w jakiej jest się grupie. Dla mnie to wystarczyłoby. Proszę o jakieś rady. Quote Link to post Share on other sites
badii8 Posted August 3, 2012 Report Share Posted August 3, 2012 Jest to jedna z lepszych podstaw na snajperkę aeg, wiec pomysł jak najbardziej dobry. A jaki masz budżet na tuning ? Quote Link to post Share on other sites
oski52 Posted August 3, 2012 Report Share Posted August 3, 2012 Jest to jedna z lepszych podstaw na snajperkę aeg, wiec pomysł jak najbardziej dobry. A jaki masz budżet na tuning ? Dać to do najśmieszniejszych wypowiedzi? Badii8 nie rozśmieszaj :D. Quote Link to post Share on other sites
badii8 Posted August 3, 2012 Report Share Posted August 3, 2012 http://forum.wmasg.pl/topic/119467-wybor-karabinow-wyborowych/ nikt nie mówił że będzie tanio. Quote Link to post Share on other sites
Attero Posted August 3, 2012 Report Share Posted August 3, 2012 Jest to jedna z lepszych podstaw na snajperkę aeg, wiec pomysł jak najbardziej dobry. A jaki masz budżet na tuning ? Dobrą podstawą pod tuning na snajperkę jest M14 G&G, a nie Cyma. Quote Link to post Share on other sites
Mr MegaMan Posted August 5, 2012 Report Share Posted August 5, 2012 Dokładnie. Żeby z CM uzyskać dużo trzeba wymienić prawię wszystko. Quote Link to post Share on other sites
Miszak Posted August 5, 2012 Report Share Posted August 5, 2012 Kolega zrobił 420 fpsów i bardzo sobie chwali, więc dać się da. Ale szczegółowo co wymieniał to nie wiem :( Quote Link to post Share on other sites
oseet Posted August 5, 2012 Report Share Posted August 5, 2012 420 Fps-ów po tuningu?? Mój Kart (m14) ma 400 Fps-ów bez ruszania bebechów od pudełka czyli jakieś 2 lata, a 420 Fps-ów w snajperce/wyborówce to pomyłka, mój kałach CM042s ma 520... :hahaha: Quote Link to post Share on other sites
S.A.S Posted August 5, 2012 Author Report Share Posted August 5, 2012 Wszystko ok, ale nie wszędzie są grupy asg gdzie ze szturmówek walą po 500fps asznajperki mają minimum 600... Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts