kruchy1992113 Posted August 7, 2012 Report Share Posted August 7, 2012 Witam. Znalazłem na Taiwangunie ten oto szkielet http://www.taiwangun.com/gearboxy-oraz-ich-czesci/szkielety-gearbox-ow/gearbox-v-2-6mm-cm.html moje pytanie jest następujące: czy ktoś może mi powiedzieć jak sprawuje się ten szkielet? Potrzebuję go do mojej emki. Quote Link to post Share on other sites
LogaN Posted August 7, 2012 Report Share Posted August 7, 2012 Wydaje mi się, że jedyne repliki z gb V.2, które produkuje Cyma, to ich serie MP5. Przy czym MP5 od Cymy wypuszczane są w dwóch seriach: CM.027 - repliki, które swoją premierę rynkową miały ponad 5 lat temu, generowały prędkość wylotową na poziomie ~270 FPS (nowsze serie sprzedawane przez polskie sklepy miały już w opisie ~350 FPS). CM.041 - repliki, które są na rynku od kilku lat i należą do polecanych replik (generują prędkość wylotową na poziomie około ~400 FPS). Warto byłoby więc zapytać Krakmanów czy nie są to przypadkiem takie szkielety jak właśnie te z serii CM.041 - jeśli tak, to są duże szanse, że będą bezawaryjnie pracować ze sprężynami typu M120. Quote Link to post Share on other sites
Attero Posted August 7, 2012 Report Share Posted August 7, 2012 CM.041 mają łożyska 7mm, a CM.027 6mm, wniosek co to za szkielet chyba nasuwa się sam :) Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts