Mackfra Posted August 9, 2012 Report Share Posted August 9, 2012 Witam. Po kilku miesiącach użytkowania mojej Cymy zdecydowałem się na zainwestowanie w kolimator. Forum głosi że w modelu CM 028 jaskółcze gniazdo się nie utrzyma, prawdopodobnie taka sama sytuacja występuje w Cm 037. Czy znacie jakieś inne montaże pod kolimator do kałaszków cymy? Quote Link to post Share on other sites
bradley3542 Posted August 9, 2012 Report Share Posted August 9, 2012 Ja mam cm028a i mam risy na łożu i nakładce rury gazowej. Co do kolimatorów to nie wiem jak sie ich używa ( chodzi mi tu o wygode) natomiast założenie na te szyny lunety to był mój najgłupszy pomysł w życiu :) Jeżeli byś chciał to możemy się wymienić okładzinami gdyby ci taka możliowść odpowiadała. Quote Link to post Share on other sites
0wn Posted August 9, 2012 Report Share Posted August 9, 2012 Musisz nabyć taki montaż. Quote Link to post Share on other sites
Mackfra Posted August 9, 2012 Author Report Share Posted August 9, 2012 Own - a czy jest możliwość kupna tego montażu w sklepie na terenie polski ? Quote Link to post Share on other sites
Szewc15 Posted August 9, 2012 Report Share Posted August 9, 2012 Zbrojownia miała te montaże ale teraz to chyba tutejszy komis tylko zostaje. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts