PlanB Posted August 23, 2012 Report Share Posted August 23, 2012 Siemka. Ostatnio trochę latałem po necie. I zobaczyłem m4 jg, Mógłby mi ktoś coś o nich powiedzieć? Bo nie znalazłem jakiegoś specjalnego tematu poświęconego tej tematyce. Nie spodziewam się cudów w tej emce. Ale czy są warte uwagi? Quote Link to post Share on other sites
grzesio93 Posted August 23, 2012 Report Share Posted August 23, 2012 Siemka. Ostatnio trochę latałem po necie. I zobaczyłem m4 jg, Mógłby mi ktoś coś o nich powiedzieć? Bo nie znalazłem jakiegoś specjalnego tematu poświęconego tej tematyce. Nie spodziewam się cudów w tej emce. Ale czy są warte uwagi? Temat na pewno gdzieś powinien być. Moim zdaniem repliki imba, nie wiem jak w nowszych wersjach ale pewnie już zakładają metalowe body, jeśli nie to do wymiany. Od strony technicznej moim zdaniem jedne z lepszych w tym przedziale. Quote Link to post Share on other sites
Valor92 Posted August 23, 2012 Report Share Posted August 23, 2012 Repliki M4 najnowszej generacji z metalowym body szukaj pod firmę GFC. Miłego szukania! Quote Link to post Share on other sites
radwan88 Posted August 23, 2012 Report Share Posted August 23, 2012 Jg powyżej 3 generacji zakładało metal body. Replika na początek nie jest zła, zakładając że nie spodziewasz się wodotrysków. Pozdrawiam Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts