Guest zehnv2 Posted August 26, 2012 Report Share Posted August 26, 2012 Siemka. Jestem z Krakowa i poszukuje sklepu (tani) z mundurami głównie chodzi mi o spodnie i cienką bluzkę z długimi rękawami . A jak by ktoś mógł podać nazwę ulicy na której znajduje się sklep. A allegro nie wchodzi w grę ponieważ potrzebuję munduru na środę Pozdrawiam i z góry dzięki. Quote Link to post Share on other sites
lego432 Posted August 26, 2012 Report Share Posted August 26, 2012 (edited) Jest sklep na Ul.Ogrodowej 3,minuta drogi od Galerii Krakowskiej,może nie jest bardzo tanio ale miła obsługa,asortyment nie jest też wielki ale większość kamuflaży jest. link do strony sklepu:www.moro.krakow.pl noo i jeszcze jest khaki na rynku. Edited August 26, 2012 by lego432 Quote Link to post Share on other sites
Moris Posted August 26, 2012 Report Share Posted August 26, 2012 www.armyworld.pl Bluzy we flecktarnie tanie jak barszcz. Jak zamówisz dzisiaj, to nawet we wtorek będziesz mieć :) Quote Link to post Share on other sites
Kuba Posted August 26, 2012 Report Share Posted August 26, 2012 (edited) A tutaj dziecinko sprawdzałeś, czy się po prostu nie chciało? Jana Pawła koło Rowmixu albo drugi sklep na Ogrodowej: http://www.moro.krakow.pl/kontakt.php Ew. Zapiec, ostatnio był przy Szpitalnej, ale dość długo tam nie zaglądałem... Edited August 26, 2012 by Kuba Quote Link to post Share on other sites
Guest (ID:6452) Posted August 26, 2012 Report Share Posted August 26, 2012 Sklep na Pomorzu to typow przykład sklepu w Krakowie, prawda Moris? Moim zdaniem cm.28 skoro już doradzamy coś zupełnie innego niż to o co pyta autor tematu... Może Grzegórzecka? Tam swego czasu kupowałem spodnie z demobilu. Do tego niedaleko jest drugi "army shop" ze szpejem z demobilu tzn naprzeciwko hali targowej, po dr stronie ulicy mniej więcej. Tak więc można za jednym zamachem oba sklepy obskoczyć. Quote Link to post Share on other sites
Moris Posted August 26, 2012 Report Share Posted August 26, 2012 Sklep na Pomorzu to typow przykład sklepu w Krakowie, prawda Moris? Moim zdaniem cm.28 skoro już doradzamy coś zupełnie innego niż to o co pyta autor tematu... No dobra, ale chodzi mu o stacjonarny tylko z powodu terminu, a do środy mu lekko paczka dojdzie. A jeden warunek zachowany - tanio :) Quote Link to post Share on other sites
Guest zehnv2 Posted August 26, 2012 Report Share Posted August 26, 2012 Jeszcze raz dzięki za odpowiedzi. Ja jutro wybiorę się na Grzegórzecką 12 a jak tam nic nie znajdę w co wątpię na Ul. Ogrodową 3 do moro.krakow.pl Quote Link to post Share on other sites
Kuba Posted August 26, 2012 Report Share Posted August 26, 2012 (edited) No dobra, ale chodzi mu o stacjonarny tylko z powodu terminu, a do środy mu lekko paczka dojdzie. A przesyłka wg Ciebie to za darmo będzie? Bo o tym, że w ciągu 3 dni może jednak nie dojść albo może zostać wysłany np. zły rozmiar (czy to z winy kupującego, czy sklepu), najwyraźniej też nie pomyślałeś. Edited August 26, 2012 by Kuba Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts