asekrutor Posted August 26, 2012 Report Share Posted August 26, 2012 Witam, czym malować metalowe ak? Chciałbym sobie pociągnąć jakiś kolorek na pokrywie zamka, jakiś brąz czy coś, ale w sklepie asg do wyboru jest tylko jeden model 'uniwersalny' do plasticzu i metalu, i właśnie nie wiem czy mi to ładnie złapie takim wynalazkiem.. Są może jakieś dedykowane spreje aby ładnie to wszystko pokryło dotępne w sklepach asg? Pozdro. Quote Link to post Share on other sites
MoreLike Posted August 26, 2012 Report Share Posted August 26, 2012 W specshopie m.in masz farby NFM jeśli będziesz chciał to zmywać. Jak nie koniecznie to montany w sklepach z farbami i dla elo hiphopowców często dostępne. Quote Link to post Share on other sites
Reegz Posted August 26, 2012 Report Share Posted August 26, 2012 Ostatnio wysłałem body na proszkowanie i spoko wyszło chyba że chcesz kamuflaż . A z farb w puszkach to krylony są nawet spoko ładnie wyglądają na plastiku ale nie wiem jak na metalowych powłokach. Quote Link to post Share on other sites
asekrutor Posted August 26, 2012 Author Report Share Posted August 26, 2012 No właśnie słyszałem o tych montanach, podobno wszyscy pro 13 latkowie malują nimi swoje bmx'y i wychodzi im to ładnie.. Malował ktoś nimi metalowe body? Co do Krylon'ów to nie mam ich gdzie kupić. Quote Link to post Share on other sites
Dread Posted August 26, 2012 Report Share Posted August 26, 2012 Też polecam montany. Fajne do replik, BMXów i malowania obelg na murach :) Quote Link to post Share on other sites
Alexanderexis Posted August 26, 2012 Report Share Posted August 26, 2012 Dread próbowałeś? :o Zaraz, zaraz, czy Ty nie jesteś "tom pałą co latała zawsze 1"? :D Quote Link to post Share on other sites
dade Posted August 27, 2012 Report Share Posted August 27, 2012 Montany są dobre. Na murach też się fajnie prezentują :maniak_OK: Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts