JamalBIG Posted August 27, 2012 Report Share Posted August 27, 2012 (edited) Witam Nie znalazłem podobnego tematu na forum dlatego pytanie - czym może być spowodowany spadek FPS po przeróbce na HP (na CO2 było 460-470fps, po modyfikacji 370 fps). W magazynku ciśnienie wydaje się być większe niż przy CO2. Został założony NPAS ale nie zdał egzaminu (brak jakiegokolwiek efektu) Przeróbka opiera się na butli 1l z zaworem, mambie i 'przelotce' w miejscu kapsuły. Pozdrawiam Edited August 27, 2012 by JamalBIG Quote Link to post Share on other sites
Guest (ID:6452) Posted August 30, 2012 Report Share Posted August 30, 2012 Sprężyna kurka musi być mocniejsza. Pewnie nie otwiera zaworu wystarczająco. Quote Link to post Share on other sites
Zambezi Posted August 30, 2012 Report Share Posted August 30, 2012 Ciśnienie musiał byś zmniejszyć do tego z co2. Bądź dać mocniejszą sprężynę do kurka. Quote Link to post Share on other sites
JamalBIG Posted August 30, 2012 Author Report Share Posted August 30, 2012 Ok, to może zaczął bym od sprężyny ale czy moglibyście mi podpowiedzieć gdzie mogę zakupić taką część? Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts