Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Tanie okulary/gogle

Recommended Posts

Też się rozglądałem ostatnio za goglami i Revisiony, które Ci zaproponował OFF to najlepsza oferta jaką można znaleźć w necie (taniej jest tylko jeszcze na allegro, też od bestmilitary.pl. Jest tylko taka sprawa, że jest wersja z "łososiową" gumką (nie wiadomo dlaczego - pytałem się sprzedawcy) i wersja full zielona. Z "łososiową" gumką jest za 119zł (na allegro 109zł), a ful zielona za 129zł.

Używki sobie naprawdę odpuść.

OFF chyba mnie namówiłeś na te google, to najciekawsza oferta czy gdzieś indziej znajdę taniej ?;P

Raczej nie jeśli chodzi o nówki. Sam się na takie skusiłem,na razie w akcji ich nie sprawdziłem,ale koledze dawno temu takie same poleciłem (bo znałem już parę osób,które używały takich gogli) i jest bardzo zadowolony. Dwie szybki,ściereczka,pokrowiec na gogle,druga ściereczka z antifogiem (niektóre zestawy niby nie mają) to niezła okazja według mnie. Nie ma sensu kupować używek za 80-100zł jak za niewiele więcej masz nówki.

W Defenderach i czapce wygląda się trochę jak "rekin młot", ale są bardzo dobre. Sam ich używam w zestawieniu z hełmem do CQB, ale w terenie mieszanym i w czapce wygodniejsze są okulary.

Kup te Uvex-y, tyljko poszukaj z szarą porawką, bo te pomarańczowe "wypustki" wyglądają trochę śmiesznie.

Edited by Powała
  • 3 weeks later...

Witam, odpowiadam na temat gogli revision dostępnym w naszym sklepie www.bestmilitary.pl.

Po pierwsze - cena jest atrakcyjna z kilku powodów: był to duży zakup w dobrej cenie z magazynów US ARMY, narzucamy niższą marżę niż inne sklepy – chcemy szybko obrócić towarem i zamówić kolejny w celu zwiększenia atrakcyjności naszej oferty.

Co do tej kolorowej gumki, którą nazwaliśmy łososiową – przyznaję szczerze, że nie wiemy dlaczego mają taki kolor – najprawdopodobniej wyszła taka seria od producenta – gumę oczywiście można wymienić.

W najbliższym czasie, pojawią się w ofercie gogle revision używane z gumą zieloną i gumą „łososiową”

Za oryginalność sprzętu ręczę głową – zresztą kilkunastu uczestników forum już zakupiło gogole od nas opinie można znaleźć na forum.

Pozdrawiam

Piotrek

http://www.skleprolniczy.pl/towar.1141.okulary.univet.5x3.ochronne.przezroczyste.dla.asg.5x3013500.html

Może sklep dziwny :D Ale w całości polecam, ciągle w nich chodze, nigdy mi nie spadły, idealnie leża na nosie, idealnie okrywają oczy, dostałem nieraz w okularki i nic się nie stało. Cała moja grupa je nosi i wszystko ejst dobrze. Uvexów nie lubię ze względu an cene i nie pasowaly mi na twarz :) Lepiej pierw przymierz jakieś w sklepach np: BHP i kup te które dobrze leżą a zarazem mają aresty na ASG i wytrzymałość