gienka Posted September 2, 2012 Report Share Posted September 2, 2012 Witam, Czy ktoś miał styczność z tą repliką? http://www.asg.com.pl/LMT_Defender_Patrol_Carbine_M4_Commando_ASGKWA,p,5236.php Opłaca się kupować? Jak z osiągami i wytrzymałością części. Warto poszukać czegoś innego? Mam do dyspozycji 1000 zł. Quote Link to post Share on other sites
luis Posted September 2, 2012 Report Share Posted September 2, 2012 1000 zł na replikę, czy na pozostałe rzeczy pakietu startowego, tj. ogniwa, ładowarka, gogle/okulary ochronne? Jeśli na samą replikę, to ok, jeśli na pozostałe rzeczy to hmm... Sama replika jest całkiem, całkiem, jak za tą cenę oferuje niezłe osiągi i wytrzymałość. Quote Link to post Share on other sites
gienka Posted September 2, 2012 Author Report Share Posted September 2, 2012 (edited) Zauważ, iż mowa jest o samej replice. :icon_smile: Nie jest to mój pierwszy zakup, po prostu chcę kupić coś porządniejszego, niż cyma. Resztę szpeju mam, więc o to martwić się nie muszę. :icon_razz: Zapraszam do dyskusji. :) Edited September 2, 2012 by gienka Quote Link to post Share on other sites
asas Posted September 2, 2012 Report Share Posted September 2, 2012 Sądzę, że nikt nie miał kontaktu z tą repliką i nigdy nie opisał jej na forum.. Przecież to KWAczka. Tutaj masz wątek o owej replice, gdzie została opisana od góry do dołu. W skrócie: warto. http://forum.wmasg.pl/topic/44986-m4a1-z-kwa/page__st__1000 Quote Link to post Share on other sites
luis Posted September 2, 2012 Report Share Posted September 2, 2012 Co tu gadać, tu trzeba kupować :icon_mrgreen: . Quote Link to post Share on other sites
gienka Posted September 2, 2012 Author Report Share Posted September 2, 2012 W takim razie, myślę, że za tę cenę lepszej i poręczniejszej Mki nie dostanę, jak na tę chwilę. Czyli nie ma co. Zamawiam. :) Dzięki za podpowiedzi, oczywiście dalsze dyskusje mile widziane. Quote Link to post Share on other sites
Szoker Posted September 2, 2012 Report Share Posted September 2, 2012 Również się zdecydowałem na Mkę od KWA tylko nie na wersję patrol. Na dniach zamawiam. Quote Link to post Share on other sites
Crusader Posted September 2, 2012 Report Share Posted September 2, 2012 Na taktycznym jest taka sama, dostepna za 875 złociszy! Quote Link to post Share on other sites
gienka Posted September 3, 2012 Author Report Share Posted September 3, 2012 (edited) Szoker - ja chyba też jednak wezmę klasyczną wersję, wiadomo - dłuższa lufa, to będą kulki ładniej leciały. Jak dostaniesz ją to daj cynk czy jesteś zadowolony. xD Ja pewnie zamówię za 2 tygodnie dopiero. Crusader - na taktycznym jest tańsza tylko ta w wersji commando. Klasyka nie ma natomiast w magazynie.. :( A i przydała by się jakaś batka. Jakie wchodzą tam LiPo? 1+1 czy całkowita? Sorry, takie ot głupie pytanie, ale to będzie moja pierwsza replika z rodziny M'ek :icon_biggrin: Edited September 3, 2012 by gienka Quote Link to post Share on other sites
Shuad Posted September 3, 2012 Report Share Posted September 3, 2012 Szoker - ja chyba też jednak wezmę klasyczną wersję, wiadomo - dłuższa lufa, to będą kulki ładniej leciały. W ASG długość lufy ma minimalne znaczenie. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts