Tadeusz Posted May 11, 2005 Author Report Share Posted May 11, 2005 wszyscy co wyslali zgloszenia juz sa na liscie aleale.... mam sygnaly ze sa klopoty z wyslaniem wypelnionej ankiety ktos takowe mial? prosze o informacje, najlepiej na priwa Link to post Share on other sites
mayka_og Posted May 12, 2005 Report Share Posted May 12, 2005 :F jak sie skonsultuje z mym lubym to moze tez wpadniemy tyle, ze niefartownie zlot odbedzie sie kilka dni przed moimi egzaminami na studia... zobaczymy pozdrawiam Baś Link to post Share on other sites
The Ghost Posted May 16, 2005 Report Share Posted May 16, 2005 kche,kche, tak to moze ja zadam pare pytan technicznych, a wiec: 1. czy obowiazuje jakis regulamin (ograniczenia w mocy broni, ciezaru kulek itp.) 2. jakie sa "zasady walki" (gramy jedno trafienie obojetnie gdzie=trup, czy np. rany, medycy, jency itd.) 3. czy sa gdzies dostepne, zdjecia terenu, na ktorym przyjdzie nam walczyc? Link to post Share on other sites
Tadeusz Posted May 18, 2005 Author Report Share Posted May 18, 2005 zapisane jest juz 100 osob!! Ghost- 1. czy obowiazuje jakis regulamin (ograniczenia w mocy broni, ciezaru kulek itp.) Tak, i bedzie na stronie zlotu 2. jakie sa "zasady walki" (gramy jedno trafienie obojetnie gdzie=trup, czy np. rany, medycy, jency itd.) Jak wyzej 3. czy sa gdzies dostepne, zdjecia terenu, na ktorym przyjdzie nam walczyc? na stronie www.Warrior.pl w Galeri Link to post Share on other sites
Tadeusz Posted May 18, 2005 Author Report Share Posted May 18, 2005 pamietajcie ze w kazdym oddziale jest tylko 20 miejsc! tak ze jesli chcecie byc calym teamem to zapisujcie sie albo wszyscy na raz, albo rezerwujcie okreslona ich liczbe Link to post Share on other sites
Tadeusz Posted May 18, 2005 Author Report Share Posted May 18, 2005 gdzie indziej byly pytania: jak w temacie - a rozwijajac - ile faktycznie trzeba zaplacic tj po znizkach, zwyzkach i odstepstwach od regul ? Tadeusz - mozesz to policzyc ? i: schemat jest prosty. opiszę ci na moim przykładzie. Płacę tylko za siebie przed 25-05-2005. Dodatkowo byłem na 1 I 2 ZLOCIE. CZYLI PŁACĘ 150 PLN - 5% za 1 zlot, -5% za 2 zlot, -5% za wczesną zapłatę. czyli 150 PLN - 15% a więc 150 - 22,50 PLN = 127,50 PLN. ależ wywód. Jednakże Tadeusz prosił aby wszelkie zniżki z nim konsultować czyli najlepiej jak napiszesz mua maila z info że chcesz zapłacić za zlot i wg ciebie powinieneś mieć ileś tam procent zniżki i mu wypisujesz. On ci odpowiada a ty przelewasz i po sprawie. Kurde ja chyba gdzieś w jakiejś szkole się powinienem zatrudnić. no i oczywiscie ostatnia wypowiedz jest jak najbardziej prawidlowa Link to post Share on other sites
Wojti Posted May 19, 2005 Report Share Posted May 19, 2005 Jesli chodzi o scenariusz...bedzie to ciag powiazanych ze soba zdarzen z jednego dnia zaistnialego konfliktu. Mowiac prosto i krotko - scenariusz calodzienny:) Scenariusz podzielony na poszczegolne ETAPY. W kazdym etapie uczestnik ma "jedno zycie". jednakze beda funkcjonowac medycy (na zasadach zblizonych poprzenim zlotom warszawskim). Kazdy ETAP bedzie mial okreslone ramy czasowe, niemniej to sygnal koordynatora bedzie zaczynal i konczyl poszczegolne czesci (etapy) zabawy. To tyle jesli chodzi o pierwsze techniczne uwagi odnosnie scenariusza. Pozdrawiam Wojti PS wiecej szczegolow niebawem na www.warrior.pl Link to post Share on other sites
Tadeusz Posted May 20, 2005 Author Report Share Posted May 20, 2005 z ostatniej chwili udostepniono nam budynek koszar na mieszkanie wiec najprawdopodobniej namioty beda tylko dla koneserow reszta w XIX wiecznych koszarach z bierzaca iepla i zimna woda, prysznicami i ubikacjami!!! pokoje 4,6,10 osobowe w kazdym pokoju elektryka łózka polowe,materac, 2 koce, bojacy sie zmarznac niech zabiora spiwory Link to post Share on other sites
BD_Rash Posted May 21, 2005 Report Share Posted May 21, 2005 heya. Super 8) Przyjademy....Obaczymy.... Mam nadzieję, że będzie fajniej niż na pewnym zakamuflowanym zlocie.... :wink: pozdro, Rash. Link to post Share on other sites
Wojti Posted May 23, 2005 Report Share Posted May 23, 2005 Witam Wszystkich! Panie i Panowie, w celu dobrej organizacji, wykorzystaniu Waszych umiejetnosci, by w miare mozliwosci sporostac Waszym preferencjom chcialbym byscie: - okreslili jaki rodzaj taktyki preferujecie, zielona/czarna. Majac taka wiedze, bede mogl odpowiednio przyporzadkowac Was do danych zadan. Wam pozwoli to na pokazanie tego co umiecie najlepiej. - by pelne plutony (lista zgloszonych) w miare mozliwosci juz dzis okreslily swoich dowodzacych, zastepcow oraz radiowca i medyka. Wszystkie dane dotyczace systemu lacznosci dostaniecie na pierwszej (piatkowej) i drugiej (sobotniej) odprawie. Zdradze tylko, ze nie bedzie to funkcjonowalo tak jak dotychczas. Mam nadzieje, ze usprawni to lacznosc miedzy poszczegolnymi grupami oraz koordynujacym Waszymi dzialaniami, mnie:) Watek poswiecony Gorgoni: http://warrior.pl/forum/viewtopic.php?t=175 Pozdrawiam Wojti Link to post Share on other sites
PAT_PotulnY Posted May 23, 2005 Report Share Posted May 23, 2005 Witam. Czy tylko mi nie działa strona informacyjna zlotu??? Czy coś się zepsuło na stronie??? Link to post Share on other sites
Tadeusz Posted May 23, 2005 Author Report Share Posted May 23, 2005 jutro rano będzie naprawione, przepraszam za kłopot Link to post Share on other sites
Tadeusz Posted May 25, 2005 Author Report Share Posted May 25, 2005 Wyjezdzam do szwecji sluzbowo i wracam 31 maja do Polski do tego czasu nie moge odpowiadac na wasze zapytania Nie chce zebyscie sie denerwowali i w zwiazku z tym przedluzam termin zapisywania sie i wpalt na zlot do : 3 czerwca Link to post Share on other sites
Tadeusz Posted May 26, 2005 Author Report Share Posted May 26, 2005 Witam. Czy tylko mi nie działa strona informacyjna zlotu??? Czy coś się zepsuło na stronie??? hmmm wszystko dziala po kliknieciu na strone zlotu masz w lewym panelu rozne dzialy odnosnie zlotu Link to post Share on other sites
PAT_PotulnY Posted May 26, 2005 Report Share Posted May 26, 2005 Tak tylko nie działało w poniedziałek kiedy pisałem tego posta we wtorek wieczorem już było ok :lol: Link to post Share on other sites
LameBoy Posted May 26, 2005 Report Share Posted May 26, 2005 pytanko o wodę np do manierek(bo kranówa ssie;)) czy we własnym zakresie czy dacie rade skołować jakieś baniaczki? :D Link to post Share on other sites
Starfish Posted June 5, 2005 Report Share Posted June 5, 2005 to co z tymi zasadami? bo nie wiem czy szykować się na medyka, czy sobie odpuścić ;) i od razu przydałoby się wiedzieć czy będzie jaka pirotechnika albo inne środki pozoracji ;) Link to post Share on other sites
Tadeusz Posted June 6, 2005 Author Report Share Posted June 6, 2005 na stronie zlotu opis dojazdu i mapka pogladowa Link to post Share on other sites
Wojti Posted June 7, 2005 Report Share Posted June 7, 2005 Starfish. Kilka postow wyzej masz info o medykach. Beda. Wiec sie szykowac nalezy:) Pozdrawiam Link to post Share on other sites
Starfish Posted June 7, 2005 Report Share Posted June 7, 2005 ale chodzi mi o to, jakie są zasady "pracy" medyków, jakiś ekwipunek szykowac typu bandaże, krew, plazma, morfina ;) Link to post Share on other sites
Tadeusz Posted June 7, 2005 Author Report Share Posted June 7, 2005 morfina ;) Link to post Share on other sites
Wojti Posted June 8, 2005 Report Share Posted June 8, 2005 Sadze, to lezy w kompetencji Tadka, ze komponenty medyczne zapewni organizator. Link to post Share on other sites
LameBoy Posted June 8, 2005 Report Share Posted June 8, 2005 albo będzie szybka inspekcja rannych "lewatywa, lewatywa, pawulonik, lewatywa, pawulonik, pawulonik,... o, a tego bierzemy do erki na wziernikowanie! :D" Link to post Share on other sites
Beatkunedo Posted June 10, 2005 Report Share Posted June 10, 2005 Tadeusz poprosil mnie o przekazanie Wam nastepujacych, OFICJALNYCH wiadomosci: - Kazdy uczestnik powinnien wziac ze soba przybory do szycia by moc przymocowac do munduru naszywke zlotu. Oprocz funkcji pamiatkowej bedzie ona spelniala kilka dodatkowych, waznych zadan. - Osoba ktora w piatek przybedzie ostatnia na zlot zostanie oddelegowana karnie na duzyr do latryn. - Osoba ktora w sobote przybedzie ostatnia na zlot zmieni przy duzyrze w latrynach poprzedniego duzyrnego. Link to post Share on other sites
Foka Posted June 11, 2005 Report Share Posted June 11, 2005 Ja już wróciłem :) Co prawda robiłem za cywila, więc organizacji nie będę oceniał, ale podobało mi się bardzo, swoje zadanie wykonałem, i zarobiłem 5 mln dolarów :D Fotki: http://zdjecia.strona.pl/20050611Modlin/ A tu są dowody na to, że w Modlinie przeprowadza się eksperymenty genetyczny. Ten pies musiał waży ze 2 tony, żeby zostawić takie ślady: 1, 2. Link to post Share on other sites
Recommended Posts