fusi Posted September 3, 2012 Report Share Posted September 3, 2012 Witajcie, czy takie okablowanie będzie dobre? Chce zmienić wtyczki, okablowanie i zamontować mosfet, więc zastanawiałem się nad tym okablowaniem. Polecacie takie czy może jakieś inne? http://www.perfecthobby.pl/detale.html?id=258 + http://www.perfecthobby.pl/detale.html?id=896 Quote Link to post Share on other sites
kapi2341 Posted September 3, 2012 Report Share Posted September 3, 2012 Kabelki ok tylko wziąłbym cieńsze bo możesz miec problem z upchnięciem tego w gb, ja mam 1,5 mm i ledwo wchodzą. Wtyczki możesz śmiało brać, mam w swojej replice sprawują sie świetnie. Quote Link to post Share on other sites
Snipernr1 Posted September 3, 2012 Report Share Posted September 3, 2012 Ogólnie ok ale do jakiej repliki chcesz dać te kable ? Quote Link to post Share on other sites
fusi Posted September 3, 2012 Author Report Share Posted September 3, 2012 RK-02 BOYI :D Tylko, że im cieńsze kable tym mniejsza przepustowość prądu ale to chyba nie robi aż takiej różnicy. Wiecie jakie kable są w stockowych replikach? Poszukałbym identycznej wielkości bo siedzą dość wygodnie. Quote Link to post Share on other sites
SirHawk Posted September 3, 2012 Report Share Posted September 3, 2012 W replikach siedzą 1,5mm jeżeli dobrze kojarzę. Do GB v.3 nie powinno być problemu żadnego z zamocowaniem większych kabli. Quote Link to post Share on other sites
Snipernr1 Posted September 3, 2012 Report Share Posted September 3, 2012 Kup lepiej 1,5 mm^ w Boyce możesz mieć problem z nasunięciem na silnik rękojeści przy przekroju 2,5 mm^. Quote Link to post Share on other sites
Bellio96 Posted September 3, 2012 Report Share Posted September 3, 2012 W stocku siedzą chyba 0,5mm - mam 0,75mm i są minimalnie grubsze od stockowych (oczywiście porównywałem ze zdjętą izolacją). Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts