asekrutor Posted September 3, 2012 Report Share Posted September 3, 2012 Siemacie, jaka jest różnica między wersjami scar'a od WE - 1 / 2 / 3 ? Ponieważ kumpel zakupił 'okazyjnie' wczoraj 'testowaliśmy', i wszystko ładnie działa, ale o co chodzi z tymi wersjami? Słyszałem że to różnica fps, ale czy czegoś więcej? Jest to 1 'duża' replika gbb z którą ja jak i mój kolega ma styczność, więc i zbytnio nie wiemy. I prosiłbym nie odsyłać mnie do tematu o WE Scar ponieważ jakośnie jestem w nastroju aby przeszukiwać ponad 50 stron :) Pozdro. Quote Link to post Share on other sites
Szelma1981 Posted September 3, 2012 Report Share Posted September 3, 2012 1,2,3 to generacje. Mnie się nie chce tłumaczyć lub powtarzać tego co jest już napisane na forum - miłej lektury. Quote Link to post Share on other sites
DobryDobrodziej Posted September 3, 2012 Report Share Posted September 3, 2012 Nie jesteś w nastroju, no smutne. Współczuję, nie tobie, a raczej koledze, bo wspomniany SCAR to inwestycja bezzwrotna, która najpewniej będzie go kosztowała nie tylko kupę kasy, ale i nerwów. SCAR od WE jako pierwsza replika. Damn. Mogłeś jednak poczytać te 50 stron... bo po lekturze jakichś 5-6 wiedziałbyś, że to nie replika dla mapetów. Mógłbym pisać jeszcze długo o tym, że powinieneś ograniczyć chamstwo, bo Cervantez najzwyczajniej odpowiedział na twoje pytanie, ale sądzę, że wystarczającą karą będzie konieczność zadawania setek pytań odnośnie części wymiennych wspomnianego SCARa. A jeśli nadal nie rozumiesz, co to jest "generacja" to podpowiem, że repliki różnią się tym, że jedna jest starsza i mniej wytrzymała, a inna nowa i mocniejsza, co może mieć wpływ na osiągi. A i... ch** piszę się przez CH, a nie H. Polak i przeklinać nie potrafi... Quote Link to post Share on other sites
OFF Posted September 3, 2012 Report Share Posted September 3, 2012 Panowie,więcej szacunku do siebie. Asekrutor odpoczynek od forum Ci się przyda,pozostałym chyba też. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts