Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Czy to będzie pasować?

Recommended Posts

hohohoho... Te lufy które podałes to dosyć że są niedostępne to jeszcze dość drogie. a ja wolałbym Systeme albo Guandera ponieważ wyczytałem w poradniku V2 że są dość dobre za niska cenę.

Marcin czemu wmawiasz mu że ty wolałbyś systeme czy guardera. Lufy promyka i km-heada to lufy z najwyższej półki, a systema i guarder z półki średniej. Dlatego jeżeli ma pieniądze i znajdzie je dostępne w tej długości to jak najbardziej powinien je wziąść.

Rudy 97. i wszystko jasne.

Przepraszam bardzo, moje niedopatrzenie. Ale to co napisałem jest dosyć pomocne. Bo z tego co wyczytałem na forum to km-heady i promyki są lepsze niż guardery i systemy.Ale jeżeli nie chcesz wydać zbyt wiele kasy na preckę to weź guardera lub systemę.

Ale ja nie jestem na nikogo zły, interesuje mnie tylko lufa nie aż tak droga jak te które podałeś.

Chciałbym sobie w najbliższym czasie tuningować swój karabinek. Mam już gumkę G&G (zielona) teraz jeszcze tylko precka i sprężyna i będzie git. Za wszelkie próby pomocy z góry dziękuje.

Ale ja nie jestem na nikogo zły, interesuje mnie tylko lufa nie aż tak droga jak te które podałeś.

Chciałbym sobie w najbliższym czasie tuningować swój karabinek. Mam już gumkę G&G (zielona) teraz jeszcze tylko precka i sprężyna i będzie git. Za wszelkie próby pomocy z góry dziękuje.

Więc jeszcze raz przepraszam za pomyłkę i jeśli nie masz do wydania 200zł+ to kup sobie precke guarder/systema i do tego sprężynę, najlepiej guardera.

Wiem że wybór na leży do mnie tylko z drugiej strony to nie wiem czy opłaca mi się wstawiać aż tak droga lufę do karabinu średniej klasy

jakim jest G36C Cymy, skoro wyczytałem ze ta systema czy Guander są całkiem dobre.

A tłumik to podałem dlatego ponieważ zastanawiałem się czy jak dołożę tłumik to ta dłuższa lufa bedzie pasować bo nie mogę znaleźć krótszej w sklepach internetowych a i tak pewnie za jakiś czas będę chciał dodać do swojego karabinu jakiś tłumik

hehehehehe...

chodzi mi tylko o to że nie wiem czy to jest opłacalne, wsadzanie tak drogich części do karabinu średniej klasy który nie wiem czy np za jakiś czas jak sobie odłożę troszku pieniędzy nie wymienię na coś innego.

Edited by Marcin777