Voight-Kampff Posted September 3, 2012 Report Share Posted September 3, 2012 Jestem nowicjuszem w ASG, obecnie na etapie wyboru pierwszej repliki (krótkiej, z tymczasowym przeznaczeniem na główną i perspektywą używania jej w przyszłości jako bocznej - jeśli zapał ekipy nie zgaśnie i nie zabraknie mi funduszy). Podczas poszukiwań wpadł mi w oko wymieniony w temacie rewolwer http://www.militaria...1542)_p5695.xml . Zamierzam wkrótce wybrać się do sklepu i na miejscu przyjrzeć się replice. Nie udało mi się jednak znaleźć zbyt wielu opinii na temat tego modelu, szczególnie jeśli chodzi o jego długoterminową trwałość. Jeśli chodzi o osiągi, to te podane w specyfikacji wydają się (na moje niedoświadczone oko) dostateczne - w związku z tym, że jako grupa skupiamy się na razie na oswojeniu się z ASG, na początek wystarczy mi sprzęt, który nie sprawia kosmicznych problemów i nadaje się do treningu. Czy ktoś miał do czynienia z tą repliką i czy nadaje się ona dla żółtodzioba? Link to post Share on other sites
Miętus9 Posted September 3, 2012 Report Share Posted September 3, 2012 Jak chcesz rewolwer to lepiej dozbieraj do Dan Wessona. Link to post Share on other sites
Guest (ID:6452) Posted September 3, 2012 Report Share Posted September 3, 2012 Nie jest trwały, gaz ucieka więkoszścią możliwych połączeń itp, osiągi ma mizerne a wykonany jest jak zabawka. Jakość proporcjonalna do ceny. A kiedyś stał po 69zł... Link to post Share on other sites
Bart_Forrester Posted September 3, 2012 Report Share Posted September 3, 2012 A kiedyś stał po 69zł... bo ten z linku to rebrand cyberguna, stąd mnożnik ceny 1.6. :D Link to post Share on other sites
Voight-Kampff Posted September 4, 2012 Author Report Share Posted September 4, 2012 Dziękuję za odpowiedzi. Co do Wessonów, wydaje mi się, że nadają się raczej do strzelania rekreacyjnego niż do użytku w warunkach polowych - w każdym razie, jako broń podstawowa. Cóż, szukam dalej. Link to post Share on other sites
Recommended Posts