dsee Posted September 4, 2012 Report Share Posted September 4, 2012 Witam mam pytanie czy kulki o to te : http://allegro.pl/profilowane-bezszwowe-kulki-madballs-0-2g-2000szt-i2582064848.html będą dobre ? jest to firma MadBalls broń jaką posiadam to shotgun long ? Pytam sie dlatego ze juz zamówiłem a nie wiem czy dobrze zrobilem czekam na odp . Quote Link to post Share on other sites
Bart_Forrester Posted September 4, 2012 Report Share Posted September 4, 2012 spójrz na cenę, na opakowanie, a następnie odpowiedz sobie sam. jeżeli nie dasz rady, a mam dziwne wrażenie, że tak będzie, to przytoczę opinię mojego brata o nich - "największe gówno od czasów darmowych kulasów dodawanych do cm.028". swoją drogą, ciekawa kolejność procesu decyzyjnego. kupuję, po czym pytam, czy warto było kupić. polecam skoczyć z mostu, dosyć wysokiego, by w trakcie lotu zastanowić się, czy masz zamiar się zabić. Quote Link to post Share on other sites
dsee Posted September 4, 2012 Author Report Share Posted September 4, 2012 Ja nie zamawiałem ja kazałem bratowi . Ale powiedz mi czy Shotgun'em long będe mogl nimi strzelać czy mówisz ze nie mam je nawet do shotguna dawać ? Czy z tymi kulkami moze cos sie stać z repliką ? Quote Link to post Share on other sites
Bart_Forrester Posted September 4, 2012 Report Share Posted September 4, 2012 bratu. i long, i short, i wide, i narrow. po prostu latają perfekcyjnie do dupy. ale nadlewek nie mają, nie jest z nimi aż tak źle. Quote Link to post Share on other sites
dsee Posted September 4, 2012 Author Report Share Posted September 4, 2012 bratu. i long, i short, i wide, i narrow. po prostu latają perfekcyjnie do dupy. ale nadlewek nie mają, nie jest z nimi aż tak źle. z Czym zle z kulkami nie jest tak aż zle czy pistoletem ? Powiedz mi jedno czy kulki 0,20 z MadBalls moge wsadzac w shotguna long normalnie strzelać i wiem ze replika sie nie zepsuje ani nic ? . na Drugi raz będe kupował jakieś lepsze pierw spytam potem kupie . Quote Link to post Share on other sites
dsee Posted September 4, 2012 Author Report Share Posted September 4, 2012 Ale jak będe strzelać nimi to coś mi sie stanie z repliką ? Po 1 jaśniej juz nie moge Quote Link to post Share on other sites
ZuBeR Posted September 4, 2012 Report Share Posted September 4, 2012 Nie wiadomo co się stanie, ale należy założyć, że mogą się zacinać nawet w chińskiej lufie i/lub latać ciulowo. Quote Link to post Share on other sites
luis Posted September 4, 2012 Report Share Posted September 4, 2012 ZuBeR, dzięki, mnie już ręce opadły, a białko w oczach się ścina, wobec braku woli czytania ze zrozumieniem przez Sz.P. Autora tematu :maniak_zle: :sciana: . Quote Link to post Share on other sites
MarekMac Posted September 4, 2012 Report Share Posted September 4, 2012 Po pierwsze, zwiększ masę (kulek). Na 0,23g lub nawet 0,25g. 0,2 są moim zdaniem za lekkie (i tak, sprawdzałem shotguna na 0,2 i 0,23) Po drugie do shotguna bierz przynajmniej kulasy P&J. Używałem i u mnie latały przyzwoicie. Nie zacinały się. Aczkolwiek pewnie jakieś G&G będa lepsze. Quote Link to post Share on other sites
dsee Posted September 4, 2012 Author Report Share Posted September 4, 2012 Po pierwsze, zwiększ masę (kulek). Na 0,23g lub nawet 0,25g. 0,2 są moim zdaniem za lekkie (i tak, sprawdzałem shotguna na 0,2 i 0,23) Po drugie do shotguna bierz przynajmniej kulasy P&J. Używałem i u mnie latały przyzwoicie. Nie zacinały się. Aczkolwiek pewnie jakieś G&G będa lepsze. Ale nic sie nie stanie jak włoze te MadBalls a na drugi raz P&J nie straci na mocy czy cos ? Quote Link to post Share on other sites
KubonMan Posted September 4, 2012 Report Share Posted September 4, 2012 Wyskoczą i zatańczą krakowiaczka :icon_neutral: Idź trolować gdzie indziej. Quote Link to post Share on other sites
dsee Posted September 4, 2012 Author Report Share Posted September 4, 2012 Do Zamknięcia ! Quote Link to post Share on other sites
Bart_Forrester Posted September 4, 2012 Report Share Posted September 4, 2012 Ale nic sie nie stanie jak włoze te MadBalls a na drugi raz P&J nie straci na mocy czy cos ? każdy wystrzelony Madbols zabiera około 7-8 fps, więc ryzyko jest. Quote Link to post Share on other sites
Monster1270 Posted September 4, 2012 Report Share Posted September 4, 2012 każdy wystrzelony Madbols zabiera około 7-8 fps, więc ryzyko jest. Czysta prawda xD. Quote Link to post Share on other sites
fusi Posted September 4, 2012 Report Share Posted September 4, 2012 Człowieku w niemieckim mundurze z polską naszywką... Kup sobie kulki G&G 0.25 i nie żałuj na kasie. Jeśli tak Ci szkoda tych 40zł to kup chociaż to: 2x http://gunfire.pl/product-pol-1152197416-Kulki-Perfect-BB-0-25g-1000szt.html Quote Link to post Share on other sites
dsee Posted September 4, 2012 Author Report Share Posted September 4, 2012 a co z tymi zrobie wywale przez okno i drugie 40zł pojdzie sie walic ? Wystrzelam te co zamówiłem i kupie p&j proste nic sie nie stanie z replika. Quote Link to post Share on other sites
Bart_Forrester Posted September 4, 2012 Report Share Posted September 4, 2012 Ale nic sie nie stanie (...) nie straci na mocy czy cos ? Ale jak będe strzelać nimi to coś mi sie stanie z repliką ? nic sie nie stanie z replika. To się w końcu stanie, czy nie stanie? Quote Link to post Share on other sites
CarteR Posted September 5, 2012 Report Share Posted September 5, 2012 jak nie sa ze szwem to nie powinno Quote Link to post Share on other sites
dsee Posted September 5, 2012 Author Report Share Posted September 5, 2012 No własnie niczym sie nie róznica od tych co dostalem z taiwangun okrągłe bez szwów bez żadnych mutantów. Quote Link to post Share on other sites
AthEghtern Posted September 5, 2012 Report Share Posted September 5, 2012 Człowieku, następnym razem pomyśl zanim założył temat bądź napiszesz posta... Quote Link to post Share on other sites
kjujiczek Posted September 5, 2012 Report Share Posted September 5, 2012 Nie no,P&J Premium są spoko kulkami do shotgun'a ,ale nie myśl że są ekstra super do luf precyzyjnych. Quote Link to post Share on other sites
Bart_Forrester Posted September 6, 2012 Report Share Posted September 6, 2012 jak nie sa ze szwem to nie powinno Uff, dzięky za cynk. No własnie niczym sie nie róznica od tych co dostalem z taiwangun okrągłe bez szwów bez żadnych mutantów. Ach, te młode oczy, jakość odlewu od ręki rozpoznają. Starość, nie radość. Quote Link to post Share on other sites
Kazana Posted September 6, 2012 Report Share Posted September 6, 2012 Weź lupę i dopiero oglądaj kulki, zdziwisz się ile jest "mutantów"... a jak szkoda kasy na jakieś przyzwoite kulki, to możesz np. kupić w kiosku pomarańczowy smak dzieciństwa i rzucać garściami do innych graczy. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts