Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Kulki firma MadBalls

Recommended Posts

spójrz na cenę, na opakowanie, a następnie odpowiedz sobie sam.

jeżeli nie dasz rady, a mam dziwne wrażenie, że tak będzie, to przytoczę opinię mojego brata o nich - "największe gówno od czasów darmowych kulasów dodawanych do cm.028".

swoją drogą, ciekawa kolejność procesu decyzyjnego. kupuję, po czym pytam, czy warto było kupić. polecam skoczyć z mostu, dosyć wysokiego, by w trakcie lotu zastanowić się, czy masz zamiar się zabić.

bratu.

i long, i short, i wide, i narrow. po prostu latają perfekcyjnie do dupy. ale nadlewek nie mają, nie jest z nimi aż tak źle.

z Czym zle z kulkami nie jest tak aż zle czy pistoletem ?

Powiedz mi jedno czy kulki 0,20 z MadBalls moge wsadzac w shotguna long normalnie strzelać i wiem ze replika sie nie zepsuje ani nic ? . na Drugi raz będe kupował jakieś lepsze pierw spytam potem kupie .

Po pierwsze, zwiększ masę (kulek). Na 0,23g lub nawet 0,25g. 0,2 są moim zdaniem za lekkie (i tak, sprawdzałem shotguna na 0,2 i 0,23)

Po drugie do shotguna bierz przynajmniej kulasy P&J. Używałem i u mnie latały przyzwoicie. Nie zacinały się. Aczkolwiek pewnie jakieś G&G będa lepsze.

Po pierwsze, zwiększ masę (kulek). Na 0,23g lub nawet 0,25g. 0,2 są moim zdaniem za lekkie (i tak, sprawdzałem shotguna na 0,2 i 0,23)

Po drugie do shotguna bierz przynajmniej kulasy P&J. Używałem i u mnie latały przyzwoicie. Nie zacinały się. Aczkolwiek pewnie jakieś G&G będa lepsze.

Ale nic sie nie stanie jak włoze te MadBalls a na drugi raz P&J nie straci na mocy czy cos ?