Milski Posted September 4, 2012 Report Share Posted September 4, 2012 http://www.specshop.pl/product_info.php?cPath=22_171&products_id=10418&name=TMC_-_Maska_Toxic_Style_-_Z_wentylatorem_-_Zielony_OD Ktoś coś wie na temat ten ciekawej maski? Quote Link to post Share on other sites
Bart_Forrester Posted September 4, 2012 Report Share Posted September 4, 2012 Robię niedługo zbiorowe zamówienie tych masek, póki co mam 2 osoby, potrzebuję jeszcze trzech. cena będzie lepsza, niż specshopowa, i więcej kolorów do wyboru. jak dojdą, to pokrótce je opisze. Quote Link to post Share on other sites
Milski Posted September 5, 2012 Author Report Share Posted September 5, 2012 A jaka dokładnie ta cena będzie? Quote Link to post Share on other sites
hanusiak Posted March 14, 2013 Report Share Posted March 14, 2013 Jakby kogoś interesowało, to kupiłem tę maskę i szczerze mówiąc daje radę. Wytrzymuje z 400+ fps serię po całej powierzchni (odległość 5m). Nie porobiło żadnych wgnieceń, ani pęknięć. Dla bezpieczeństwa jednak moim zdaniem lepiej nosić pod nią okulary (mieszczą się bez problemu) Quote Link to post Share on other sites
Merrowing Posted June 14, 2013 Report Share Posted June 14, 2013 Nie było problemów z szybkami? Jak maska się sprawdza po 3 miesiącach? Quote Link to post Share on other sites
cymek999 Posted August 12, 2013 Report Share Posted August 12, 2013 Chcę kupić tę maskę, ale w kolorze czarnym. W naszych świetnych sklepach można znaleźć najwyżej wersję OD/Tan. Chcę ją przemalować. Czym to najlepiej zrobić? Farbą w sprayu, np. Fosco albo zwykłą "dla graficiarzy"? Ma to w ogóle sens? Czy farba będzie się ześlizgiwać, nie będzie się utrzymywać na powierzchni? Czy nie ryzykować i sprowadzać z zza granicy? Quote Link to post Share on other sites
cymek999 Posted August 14, 2013 Report Share Posted August 14, 2013 Nie mogę już edytować. Ewentualnie czy dałoby radę niezmazywalnym markerem? Quote Link to post Share on other sites
Yahalom Posted August 14, 2013 Report Share Posted August 14, 2013 Zawsze lepiej załatwić w 'fabrycznym' kolorze, to chyba nawet nie ulega dyskusji. Malowanie to zazwyczaj ostateczność, o nieprzewidywalnym efekcie. Marker sobie daruj, kolor który z niego zostaje woła o pomstę do nieba. Quote Link to post Share on other sites
Bart_Forrester Posted August 15, 2013 Report Share Posted August 15, 2013 po markerze będzie niebieskawa. ps. mogę Ci czarną w zbiorowej ogarnąć. wal na PW. Quote Link to post Share on other sites
Jempczej Posted September 11, 2013 Report Share Posted September 11, 2013 Czy taka maska nie będzie zawadzała pod hełmem typu MICH2000? Quote Link to post Share on other sites
Bart_Forrester Posted September 11, 2013 Report Share Posted September 11, 2013 Nie powinna. Quote Link to post Share on other sites
White1981 Posted September 13, 2013 Report Share Posted September 13, 2013 Podajcie cenę. Także jestem zainteresowany zakupem, ale nie wiem o jakiej kwocie mówimy Quote Link to post Share on other sites
Czaja W-ch Posted June 4, 2014 Report Share Posted June 4, 2014 Używa ktoś tej maski? Przydały by się jakieś opinie. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts