m3dykk1 Posted September 8, 2012 Report Share Posted September 8, 2012 Witam , Mam mały dylemat a mianowicie ,już w tym tygodniu ja i moi koledzy kupujemy broń i zaczynamy historię z asg:).Wracając do tematu mam problem z wyborem broni a mianowcie między: 1.AKS 74 rk-02 boyi 2.CM031c 3.CM031 Co polecacie z tych sprzętów ,który by był najlepszy z nich... Chodzi o moc i wykonanie.Proszę o wasze opinię co wybrać.. Pozdrawiam Link to post Share on other sites
Didi Posted September 8, 2012 Report Share Posted September 8, 2012 Rk. Link to post Share on other sites
badii8 Posted September 8, 2012 Report Share Posted September 8, 2012 (edited) W tym wypadku rk-02. http://zbrojownia.linuxpl.com/product_info.php?products_id=696 najtańsza opcja :) Edited September 8, 2012 by badii8 Link to post Share on other sites
Shuad Posted September 8, 2012 Report Share Posted September 8, 2012 RK-02 od BOYI'a Link to post Share on other sites
SirHawk Posted September 8, 2012 Report Share Posted September 8, 2012 Pierwsze: zaczynacie przygodę. Drugie: repliki, nie broń. RK-02. Link to post Share on other sites
Powała Posted September 8, 2012 Report Share Posted September 8, 2012 Bronie to bierz dopiero jak ukończą 18 lat, żebyś nie miał kłopotów z KK. Na poważnie RK-02. Link to post Share on other sites
m3dykk1 Posted September 8, 2012 Author Report Share Posted September 8, 2012 Oj tam :P ,dzieki za poprawke :).. Jutro mam 19-ste ;p.Yhym to widzę ,że dużo zwoleników jest za rk-02 boyi.A wyczytałem ,że cyma robi trochę trwalszą wersję niż boyi.. czy to prawda? Link to post Share on other sites
SirHawk Posted September 8, 2012 Report Share Posted September 8, 2012 19 i pojęć nie odróżniasz... Wyczepiście. CM.031 do najtrwalszych zewnętrznie nie należy, RK w tym przypadku będzie lepsze. Link to post Share on other sites
m3dykk1 Posted September 8, 2012 Author Report Share Posted September 8, 2012 (edited) No bywa... jestem "świeżakiem" i po prostu napisałem broń z przyzwyczajenia.. Yhy rozumiem .. czyli widzę wszyscy za rk-02 w tym przypadku.. a ktoś może miał tą bron i może o niej się wypowiedzieć?? I co z baterią ,odrazu do wymiany? Edited September 8, 2012 by m3dykk1 Link to post Share on other sites
Alexanderexis Posted September 8, 2012 Report Share Posted September 8, 2012 Robisz to specjalnie? :o Link to post Share on other sites
m3dykk1 Posted September 8, 2012 Author Report Share Posted September 8, 2012 (edited) tak! xD... dobra nie drążmy tego tematu ,już się dowiedziałem widzę ,że zdecydowanie wszyscy są za rk-02 więc musi coś w tym być.. Dziękuję za info. :icon_wink: Edited September 8, 2012 by m3dykk1 Link to post Share on other sites
SirHawk Posted September 8, 2012 Report Share Posted September 8, 2012 Chwila, chwila... przypomniałem sobie. Won do swojego tematu "ASG-Początkujący pytania ;)" i rozpocznij ponowne czytanie a nie tworzysz kolejny temat o tym samym. Link to post Share on other sites
m3dykk1 Posted September 8, 2012 Author Report Share Posted September 8, 2012 (edited) Czytałem ... chwalili rk-02 ale chciałęm porównać z cyma.Już wystarczy mi info na temat broni.. więc inwestycja idzie w rk-02 :) Edited September 8, 2012 by m3dykk1 Link to post Share on other sites
Crusader Posted September 8, 2012 Report Share Posted September 8, 2012 Widzę Panowie,że podstaw się nie czyta... "Jeśli na WMASG.pl widnieje gdzieś określenie "broń", to zostało ono użyte jedynie dla wygody i utrzymania klimatu całej zabawy." Link to post Share on other sites
SirHawk Posted September 8, 2012 Report Share Posted September 8, 2012 Istnieje też grupa ludzi: ignoranci, którzy nie rozróżniają pojęć. A to już nie jest używane ani dla wygody ani tym bardziej podtrzymania klimatu. Link to post Share on other sites
kjujiczek Posted September 8, 2012 Report Share Posted September 8, 2012 "Jeśli na WMASG.pl widnieje gdzieś określenie "broń", to zostało ono użyte jedynie dla wygody i utrzymania klimatu całej zabawy." :maniak_OK: RK-02,replika bardzo dobra,bateria stockowa też niczego sobie.Brać i strzelać. Link to post Share on other sites
m3dykk1 Posted September 8, 2012 Author Report Share Posted September 8, 2012 Noo właśnie brać .. replikę zamówię na zbrojownia.com.pl ... tylko jest problem bo nie ma towaru na składzie :(... a tam jest dość miła cena ;) Link to post Share on other sites
OFF Posted September 8, 2012 Report Share Posted September 8, 2012 Jak towar się pojawi to cena wzrośnie,więc na to akurat nie patrz. Gunfire ma tak,że jak znajdziesz w jakimś sklepie taniej coś i jak dasz im o tym znać (link itd.) to zmniejszą cenę,ale towar musi być dostępny w tamtym sklepie. Link to post Share on other sites
m3dykk1 Posted September 9, 2012 Author Report Share Posted September 9, 2012 To troche nie uczciwe.. cena to cena... ;/ jak jest 490 to tak powinno zostać a nie potem zwiększać... Zobaczy się jak towar dojdzie.. i ciekawe kiedy dojdzie. Link to post Share on other sites
OFF Posted September 9, 2012 Report Share Posted September 9, 2012 Hehe :icon_wink: Tak Ci się tylko wydaje. Powiedz coś takiego jak Ci np. ceny warzyw podniosą w Twoim supermarkecie "tak nie można,cena to cena"... To zależy od kursu dolara i chyba od cła jakie im dowalą. No,a jak np. tylko oni mają w danym czasie te repliki to też mogą sobie ceny zwiększyć :icon_wink: Btw. popatrz sobie na ceny tej repliki w specshopie,redberet,gunfire. Link to post Share on other sites
m3dykk1 Posted September 9, 2012 Author Report Share Posted September 9, 2012 Nooo właśnie widziałem.. stoją tak około 550zł i zawsze mnie dziwi ,dlaczego na zbrojowni jest taka niska cena w porównaniu do innych.. No zobaczymy ,mam nadzieję ,że jak powiększą to minimalnie a najlepiej wogóle. xDD ,bo replika naprawde jest godna uwagi. Link to post Share on other sites
shell3084 Posted September 9, 2012 Report Share Posted September 9, 2012 Od siebie moge polecić ci CM031 tania i dobra mam ja 2 lata i jak na razie to tylko musiałem stopke dokupić :) Link to post Share on other sites
m3dykk1 Posted September 9, 2012 Author Report Share Posted September 9, 2012 Powiem ta.. jak do rk-02 nie dowalą mega ceny.. i produkt będzie dostepny to biore boyi.. a jak bedzie lipnie z ceną.. to zdecyduje się na cm031.. ;P Link to post Share on other sites
Shuad Posted September 9, 2012 Report Share Posted September 9, 2012 Tylko weź pod uwagę, że CM031 ma korpus z ABS, nie wiem czy ci to przeszkadza. Link to post Share on other sites
Powała Posted September 9, 2012 Report Share Posted September 9, 2012 (edited) Mimo wszystko radziłbym RK-02. Dozbieraj kasę i nie zastanawiaj się. Ps Nie cierpię wszystkiego kałaszopodobnego, ale to rzecz gustu... :maniak_jezyk2: Edited September 9, 2012 by Powała Link to post Share on other sites
Recommended Posts