Hatch Posted September 11, 2012 Report Share Posted September 11, 2012 Witam, zdecydowałem się na zakup nowej batki do mojej emki. Dylemat polega na tym, że nie wiem, jakiego rodzaju ogniw powinienem szukać- LiPo, czy NiMh. Co byście polecili? Nie chcę się od razu zdecydować na lipolki z faktu, ze będę musiał dokupić do nich dedykowaną ładowarkę, ale może tak będzie trzeba. Co proponujecie? :) Z pierwszych oględzin wybrałem jedną NiMh: http://www.specshop.pl/product_info.php?cPath=22_233_249&products_id=3719&name=ASG_-_Bateria_AEG_-_9,6V_-_2000mAh_-_Do_kolby_SF_CA Z góry dziękuję za pomoc :) Quote Link to post Share on other sites
Mati_kawa Posted September 11, 2012 Report Share Posted September 11, 2012 Od siebie polecam jakiegoś lipola,7.4 lub 11.1 dla dobrego rofu...wygoda w użytkowaniu,małe gabaryty i polemnosc na + . Quote Link to post Share on other sites
SirHawk Posted September 11, 2012 Report Share Posted September 11, 2012 Przede wszystkim przejście na Li-Po. Najprostsza ładowarka mikroprocesorowa dla Li-Po kosztuje 50zł. A ceny świetnych lipoli rozpoczynają się od 50zł. Quote Link to post Share on other sites
Mati_kawa Posted September 11, 2012 Report Share Posted September 11, 2012 Nie polecam tanich ladowarek LiPo. Sam kupiłem ten badziew od powerbean i po 2 ładowaniu nie odlaczylo się zasilanie co spowodowało zniszczenie bateri. Quote Link to post Share on other sites
Kohan warrior Posted September 11, 2012 Report Share Posted September 11, 2012 (edited) Jeśli chodzi o tanie dobre ładowarki to Turnigy. Edited September 11, 2012 by Kohan warrior Quote Link to post Share on other sites
PlanB Posted September 11, 2012 Report Share Posted September 11, 2012 ja kupiłem batke lipo 2200 mah 7,4 , z ładowarką Od E-sky za 30 zł i działa pięknie. Wszyscy polecają tą ładowarkę. Nie trzeba od razu kupować imaxa. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts