Monster1270 Posted September 18, 2012 Report Share Posted September 18, 2012 (edited) Siema. Mam takie pytanie. Ponieważ mam granatnik, ale niestety tylko granaty po 24 kulki (MadBulla), szukam granatów z większą ilością kulek, większym zasięgiem itp. Granaty High Power od Madbull z 204 kulkami robią wrażenie zasięgiem i taką siłą rażenia, no ale niestety cena... prawie 300zł za jeden granat to naprawdę bardzo dużo. Dlatego szukam innych granatów, też z dużą pojemnością i dobrymi osiągami. Czytałem trochę od granatach ACM itp. mówią że g*wno. W sklepie gunfire.pl znalazłem granaty od SHS (http://gunfire.pl/pr...-kulek-SHS.html i http://gunfire.pl/se...0&filter_text=). Mam takie pytanie, ponieważ cena jest dużo dużo mniejsza, ale czy te granaty będą miały dobry zasięgi ? Czy jak jakieś chińczyki 10m ? Jeśli są kiepskie, prosiłbym o podanie innych dobrych, tanich granatów z dużą pojemnością. Z góry dzięki Pozdrawiam. Edited September 18, 2012 by Monster1270 Link to post Share on other sites
Monster1270 Posted September 18, 2012 Author Report Share Posted September 18, 2012 I jeszcze mam takie pytanie czy można kupić gdzieś takie coś http://www.specshop.pl/product_info.php?cPath=22_241_220_256&products_id=6811&name=ARES_-_Granatnik_EGLM_Stand_Alone_-_TAN#!prettyPhoto tylko że bez granatnika żeby można dać swój granatnik ? Link to post Share on other sites
zajaszcze Posted September 18, 2012 Report Share Posted September 18, 2012 Ja ci dużo nie pomogę, ale zawczasu mogę cię przestrzec przed granatami ProArms - a. Link to post Share on other sites
asas Posted September 18, 2012 Report Share Posted September 18, 2012 Monster.. Zasięg granatów nie do końca zależy od producenta, lecz od użytego gazu. I to właśnie wytrzymałość granatów na używanie mocniejszych gazów (np CO2) jest przyczyną wysokiej ceny "dobrych" granatów. Tak to już jest z tym granatnikami - ale włożysz w to masę pieniędzy albo nic poza pierdnięciem nie osiągniesz. Link to post Share on other sites
Monster1270 Posted September 18, 2012 Author Report Share Posted September 18, 2012 Czyli odpuścić sobie te granaty SHS ? Link to post Share on other sites
asas Posted September 18, 2012 Report Share Posted September 18, 2012 Jeśli oczekujesz po nich dobrego zasięgu - odpuściłbym. Jeśli kupujesz je po to, by mieć więcej granatów do budynków - bierz i opisz na forum, mam wrażenie że nikt się jeszcze na nie nie skusił. Link to post Share on other sites
Monster1270 Posted September 18, 2012 Author Report Share Posted September 18, 2012 To zbieram na te madbulle i tyle :D asas wielkie dzięki. Link to post Share on other sites
aidido Posted December 21, 2012 Report Share Posted December 21, 2012 Rzeby nie śmiecić, wie ktoś coś na temat granatów od Kings Armsa ? Link to post Share on other sites
Buniek92 Posted December 21, 2012 Report Share Posted December 21, 2012 Zabronione jest odświeżanie i podłączanie się do istniejących już tematów przez zwykłych użytkowników (czyli takich,którzy nie są w grupie "Nowi"). Link to post Share on other sites
Recommended Posts