Kosmo Posted September 18, 2012 Report Share Posted September 18, 2012 (edited) Czy ktoś zamawiał stąd kiedyś? Proszę o wyjaśnienie jak tam wygląda proces zakupowy, najpierw im się płaci czy jak? Wysyłki kalkuluje kiedy? http://www.tokyo-model.com.hk/ecshop/goods.php?id=4912 o to konkretnie mi chodzi. Edited September 18, 2012 by Kosmo Quote Link to post Share on other sites
kosteQ86 Posted October 1, 2012 Report Share Posted October 1, 2012 Normalnie dodaj do koszyka, zaznacz jaka chesz formę wysyłki, odpowiadają mailowo jaki jest koszt przesyłki i wtedy płacisz albo nie. Troche uciążliwa metoda ale sklep jak najbardziej ok, zamawiałem parę razy pozdro Quote Link to post Share on other sites
grenadier Posted October 26, 2012 Report Share Posted October 26, 2012 Potwierdzam przedmówcę, wiadomości email, targować się nie ma co, trochę to wszystko uciążliwe ale dotrzymują słowa, są pewni, także zamawiałem kilka rzeczy m.in. coś "grubszego". Pozdrawiam ps. płatność przez Paypal sama w sobie już zabezpiecza jakby towar nie dotarł. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts