Masterofpupets Posted September 22, 2012 Report Share Posted September 22, 2012 Siema ! Mamy już jesień, idzie zima a w mojej szafie braki. Chciałbym więc poprosić was o radę i o wydanie opinii na temat kurtek jesienno-zimowych. Nie stać mnie na 2 różne więc muszę kupić jedną uniwersalną. W sklepie stacjonarnym wyczaiłem taką kurtkę http://allegro.pl/super-kurtka-gunfighter-helikon-soft-shell-rozm-l-i2629392808.html fajnie leży materiał jest bardzo ciekawy bo to jakieś "SHARK SKINN'y". Czy ktoś wie cokolwiek na temat tej kurtki ? Czy da radę śmigać w niej w zimę ? Na jakieś wypady na narty itp. ? Z góry dzięki za odpowiedź ! Pozdrawiam ! Quote Link to post Share on other sites
Szaszłyk Posted September 23, 2012 Report Share Posted September 23, 2012 Soft shell z kiepską membraną. Jeżeli koniecznie Helikon to poczekaj na bezmembranowego Troopera. Zimą da się w tym chodzić, ale jakiś polarek pod spód będzie potrzebny. Quote Link to post Share on other sites
Hannon Posted September 23, 2012 Report Share Posted September 23, 2012 A z czystej ciekawości jest coś w podobnym pułapie cenowym - co byś polecił Szaszłyk? Nie mam parcia na helikon, ale nie chce wyrzucać kasy w błoto. Quote Link to post Share on other sites
MoreLike Posted September 23, 2012 Report Share Posted September 23, 2012 Znajomy ma, na codzienne spacery jak i nasze pseudo milsimy. Na zime używa z polarem od Wolfskina i nie narzekał. Choć zima zbyt surowa w zeszłym roku nie była ;-) Quote Link to post Share on other sites
Szaszłyk Posted September 24, 2012 Report Share Posted September 24, 2012 A z czystej ciekawości jest coś w podobnym pułapie cenowym - co byś polecił Szaszłyk? Nie mam parcia na helikon, ale nie chce wyrzucać kasy w błoto. A musi być taktycznie? Bo jak nie to coś outdoorowego pewnie się znajdzie. Quote Link to post Share on other sites
AnR Posted September 24, 2012 Report Share Posted September 24, 2012 Jakbyś był tak uprzejmy i polecił coś outdoorowego. :) Quote Link to post Share on other sites
Hannon Posted September 24, 2012 Report Share Posted September 24, 2012 A musi być taktycznie? Bo jak nie to coś outdoorowego pewnie się znajdzie. Jeśli nie będzie różowe to nie musi, centrymetrów od taktyczności mi nie przybędzie. ;) Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts