warat Posted September 23, 2012 Report Share Posted September 23, 2012 Witam. Rozglądam się za ładowarką,i tak wpadłem na podróbę imaxa b6: http://www.hobbyking.com/hobbyking/store/__15379__IMAX_B6_Charger_Discharger_1_6_Cells_COPY_.html Z tego co wiem,ładowarka nie różni się specjalnie od oryginału,a i cena wydaje się kusząca. Tylko teraz pytanie:jak to zamówić? Z tego co wyczytałem,mają polską filię,więc co,pisać do nich? I czy z całą marżą nie wyjdzie to drożej niż u nas oryginał? Z góry dzięki za odpowiedź. Quote Link to post Share on other sites
jotosha Posted September 23, 2012 Report Share Posted September 23, 2012 6$ najtansza przesylka, dolicz jeszcze clo I nie wiem co z vatem. 14 dni sie czeka+- Quote Link to post Share on other sites
virusotron Posted September 23, 2012 Report Share Posted September 23, 2012 Ja bym sie połasił na oryginała.... Zakładasz konto, dodajesz do koszyka.... tak jak w każdym sklepie internetowym. Co do płatności płacisz przez PayPal. Kasę dostają od razu bo jakiś 2 tyg paczka do Ciebie przychodzi. To nie łapie się na 50$ wiec nie będzie raczej żadnej dodatkowej płatności. a przesyłka to nie wyjdzie 10$ przy tej wadze? Quote Link to post Share on other sites
W.Zajcev Posted September 23, 2012 Report Share Posted September 23, 2012 cło i vat to jak masz pecha. Paczka idze ~3 tygodnie. Gdzie wyczytałeś że mają Polską filię? Quote Link to post Share on other sites
virusotron Posted September 23, 2012 Report Share Posted September 23, 2012 Najbliżej to niemiecka.... Quote Link to post Share on other sites
zuczek Posted September 23, 2012 Report Share Posted September 23, 2012 Podróbka niewiele rożni się od oryginału. Najkrócej czekaliśmy kilka dni, najdłużej dwa tygodnie. Najlepiej zamawiać rzeczy z dopiskiem "germany warehouse" czyli z Niemiec. Polskiej fillii nie ma. Cła raczej nie dowalą. Za wysyłkę zapłacisz 9.99$. Quote Link to post Share on other sites
virusotron Posted September 23, 2012 Report Share Posted September 23, 2012 Ale dla mnie brak mozliwości podłączenia ładowarki do PC to poważna różnica.... Ale tej ładowarki nie zamówisz z Niemiec bo nie maja ich na niemieckich magazynach ;) Quote Link to post Share on other sites
warat Posted September 23, 2012 Author Report Share Posted September 23, 2012 Eee,według nich jest w Warszawie: http://www.hobbyking.com/hobbyking/store/HobbyKingStore.RC?store=559730 Quote Link to post Share on other sites
seger Posted September 23, 2012 Report Share Posted September 23, 2012 jest. modelarnia.pl ale ceny z dupy wzięte, obsługa też z dupy wzięta. Sam z kolegą się kiedyś przekonaliśmy... Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts