Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Snajperka czy Karabin

Recommended Posts

A no jest sr-25 lub g36e z czego będziesz miał problem bo oby dwie repliki są długie jak na mój gust a do tego kwestia tuningu. W snajperstwie optymalnie powinno się mieć 500-600 fps a do szturmu wystarczy 400fps więc w sumie masz problem :P.

Jakbyś miał więcej hajsu to mógłbyś kupić sobie giete aresa z dłuższą lufą i mocniejszą sprężyną do kampienia a w parę chwil mógłbyś wymienić lufę na krótszą i słabszą sprężynę tylko KASA gieta aresa to minimum 800 zł do tego tuning :P.

Odpowiedzią na to pytanie jest cm.028, flektarn i gogle z castoramy.

Nie ma repliki w przedziale 650 pln które spełnia podane kryteria. A jeśli na którejkolwiek strzelance zostaniesz przyłapany z repliką snajperską z którą szturmujesz obiekt to zakładam że lokalni gracze przyjdą przybić ci piątkę. krzesłem. w twarz.

A jeśli na którejkolwiek strzelance zostaniesz przyłapany z repliką snajperską z którą szturmujesz obiekt to zakładam że lokalni gracze przyjdą przybić ci piątkę. krzesłem. w twarz.

Po pierwsze (wytł. moje):

Czy jest jakaś replika pomiędzy snajperką a szturmowym karabinem

Po drugie:

uzywalismyreplikasgalen.jpg

@axelrybaczewski 650 zł a Ty mu cm 028 polecasz?

rk10s bojca można mieć prawie.... stówka czy coś więcej i juz można kupić najtańsza emke KWA...A ty shit z plasteliny polecasz?

A jak wlecę z działem znanego z Aliena? to przyjdą z krzesłem, ale obrotowym? A czemu szturmowanie budynku nie mozna uzywać snajperki? Jak kogoś widać z okna to sam sie prosi zeby dostać z dystansu

Działo z aliena tzn smartgun? M41a?

Pan chce coś co będzie i snajpą z zasięgiem i szturmówką z bliska. Do tego lunetę. Budżet 650. Dla mnie jest to nierealne . Szybka wymiana sprężyny jest w kilku replikach na rynku. Każda grubo powyżej budżetu.

Ja odnoszę się do Twojej propozycji co w zamian.

Chcesz snajperkę dozbieraj jeszcze sporo i zrób sobie duet z vsr-10 TM i jakimś mpk5. Ale zmieścisz się co najwyżej 6500zł. Jak chcesz w ogóle sie postrzelać to pomyśl np o g36 od Aresa albo używanej emce KWA

Edited by virusotron