ETE21 Posted September 23, 2012 Report Share Posted September 23, 2012 Czy jest jakaś replika pomiędzy snajperką a szturmowym karabinem, chodzi mi o to żeby można założyć lunetę i strzelać na dalsze odległości a później np. szturmować dany obiekt. Replika limit do 650 zł, Quote Link to post Share on other sites
Andzia Posted September 23, 2012 Report Share Posted September 23, 2012 Nie. Quote Link to post Share on other sites
Reegz Posted September 23, 2012 Report Share Posted September 23, 2012 A no jest sr-25 lub g36e z czego będziesz miał problem bo oby dwie repliki są długie jak na mój gust a do tego kwestia tuningu. W snajperstwie optymalnie powinno się mieć 500-600 fps a do szturmu wystarczy 400fps więc w sumie masz problem :P. Jakbyś miał więcej hajsu to mógłbyś kupić sobie giete aresa z dłuższą lufą i mocniejszą sprężyną do kampienia a w parę chwil mógłbyś wymienić lufę na krótszą i słabszą sprężynę tylko KASA gieta aresa to minimum 800 zł do tego tuning :P. Quote Link to post Share on other sites
Guest (ID:6452) Posted September 23, 2012 Report Share Posted September 23, 2012 650zł powinno wystarczyć na lufę i lunetę. Dolicz już tylko koszty samej repliki i części i w zasadzie gotowe. Quote Link to post Share on other sites
Axel Posted September 23, 2012 Report Share Posted September 23, 2012 Odpowiedzią na to pytanie jest cm.028, flektarn i gogle z castoramy. Nie ma repliki w przedziale 650 pln które spełnia podane kryteria. A jeśli na którejkolwiek strzelance zostaniesz przyłapany z repliką snajperską z którą szturmujesz obiekt to zakładam że lokalni gracze przyjdą przybić ci piątkę. krzesłem. w twarz. Quote Link to post Share on other sites
Kuba Posted September 23, 2012 Report Share Posted September 23, 2012 A jeśli na którejkolwiek strzelance zostaniesz przyłapany z repliką snajperską z którą szturmujesz obiekt to zakładam że lokalni gracze przyjdą przybić ci piątkę. krzesłem. w twarz. Po pierwsze (wytł. moje): Czy jest jakaś replika pomiędzy snajperką a szturmowym karabinem Po drugie: Quote Link to post Share on other sites
SirHawk Posted September 23, 2012 Report Share Posted September 23, 2012 Do 650zł to na pewno nic nie znajdziesz. Ale jest jakiś gadżeciarski zestaw cylindra czy co tam było, że można regulować prędkość wylotową kulki. No i jeszcze są konwersje HPA, które pozwalają szybko zmieniać ciśnienie rozprężanego gazu w gaziakach. Quote Link to post Share on other sites
Axel Posted September 23, 2012 Report Share Posted September 23, 2012 Przepraszam Kuba, przeczytałem szybko i w myślach chyba poskładałem sobie ten zbitek słów w coś sensownego. Jest jakaś różnica między karabinkiem szturmowym a snajperką :) Quote Link to post Share on other sites
Kuba Posted September 23, 2012 Report Share Posted September 23, 2012 Jest jakaś różnica między karabinkiem szturmowym a snajperką :icon_smile: To twierdzenie, czy pytanie? Quote Link to post Share on other sites
Axel Posted September 23, 2012 Report Share Posted September 23, 2012 (edited) Nie widzę tam znaku zapytania. Parasnajp do 650 nie ma. Edited September 23, 2012 by axelrybaczewski Quote Link to post Share on other sites
virusotron Posted September 23, 2012 Report Share Posted September 23, 2012 @axelrybaczewski 650 zł a Ty mu cm 028 polecasz? rk10s bojca można mieć prawie.... stówka czy coś więcej i juz można kupić najtańsza emke KWA...A ty shit z plasteliny polecasz? A jak wlecę z działem znanego z Aliena? to przyjdą z krzesłem, ale obrotowym? A czemu szturmowanie budynku nie mozna uzywać snajperki? Jak kogoś widać z okna to sam sie prosi zeby dostać z dystansu Quote Link to post Share on other sites
Axel Posted September 23, 2012 Report Share Posted September 23, 2012 Działo z aliena tzn smartgun? M41a? Pan chce coś co będzie i snajpą z zasięgiem i szturmówką z bliska. Do tego lunetę. Budżet 650. Dla mnie jest to nierealne . Szybka wymiana sprężyny jest w kilku replikach na rynku. Każda grubo powyżej budżetu. Quote Link to post Share on other sites
virusotron Posted September 23, 2012 Report Share Posted September 23, 2012 (edited) Ja odnoszę się do Twojej propozycji co w zamian. Chcesz snajperkę dozbieraj jeszcze sporo i zrób sobie duet z vsr-10 TM i jakimś mpk5. Ale zmieścisz się co najwyżej 6500zł. Jak chcesz w ogóle sie postrzelać to pomyśl np o g36 od Aresa albo używanej emce KWA Edited September 23, 2012 by virusotron Quote Link to post Share on other sites
Axel Posted September 23, 2012 Report Share Posted September 23, 2012 Przepraszam, następnym razem dodam link do airsoftextreme by żart był bardziej widoczny. Quote Link to post Share on other sites
ETE21 Posted September 23, 2012 Author Report Share Posted September 23, 2012 Dobra dzięki wszystkim. Quote Link to post Share on other sites
Kuba Posted September 23, 2012 Report Share Posted September 23, 2012 Nie widzę tam znaku zapytania. Parasnajp do 650 nie ma. A ja nie widzę ani znaku zapytania, ani kropki. Quote Link to post Share on other sites
Ripx97pl Posted September 24, 2012 Report Share Posted September 24, 2012 W każdym temacie tego typu pojawiają się dwie repliki: cm028 i eMka KWA... Quote Link to post Share on other sites
Reegz Posted September 24, 2012 Report Share Posted September 24, 2012 W każdym temacie tego typu pojawiają się dwie repliki: cm028 i eMka KWA... Tak już w tym dziale jest ;). Quote Link to post Share on other sites
Guest (ID:6452) Posted September 24, 2012 Report Share Posted September 24, 2012 I G36 ARESA :D. Quote Link to post Share on other sites
Axel Posted September 24, 2012 Report Share Posted September 24, 2012 Gogle od Zielonej Pantery anyone? Quote Link to post Share on other sites
Guest (ID:6452) Posted September 24, 2012 Report Share Posted September 24, 2012 I eotech od Tomka. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts