Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Konkurs na taiwangun.com ?

Recommended Posts

Witam. Mam pytanie. Czy słyszeliście coś o jakimś konkursie na taiwangun ? Zamawiałem wczoraj tam paczkę wartości 140zł i dzisiaj zadzwonił do mnie telefon że wraz z paczką jest możliwość kupienia za cenę 50zł repliki m16, ponieważ mój numer został wylosowany w konkursie... Słyszał ktoś o takim czymś? Bo nigdzie nie ma na stronie takiego czegoś jak konkurs. Jeśli to prawda to fajnie ;] a z tego co znam sklep taiwangun.com to tam obsługa jest na wysokim poziome i ten sklep jeszcze nigdy mnie nie zawiódł.

Ale dobra skąd by gościu wiedział że zamawiałem daną paczkę i że zmieniałem później produkt na inny bo był niedostępny ? Nie wiem zobaczymy co przyjdzie za paczka bo nie chce mi się wierzyć że taiwangun chce na kimś zarobić pieniądze bo już tyle lat tam zamawiam i nic się nie działo złego nigdy.

Posta kierowałem do kolegi eMBeKa93, który jakimś cudem chce sprawdzić zawartość paczki jednocześnie jej nie odbierając.

Źle to obrałem w słowa. Miałem na myśli dokładnie to samo co w tej wypowiedzi :) :

Otworzy przy kurierze albo zapyta sie krakmanów jaka replike kupuje za te 5 dych.

Oczywiście znając życie 99,9% kurierów nie zgodziłoby się na takie rozwiązanie :x