NooBSaiboT Posted September 25, 2012 Report Share Posted September 25, 2012 Witam. Mam pytanie. Czy słyszeliście coś o jakimś konkursie na taiwangun ? Zamawiałem wczoraj tam paczkę wartości 140zł i dzisiaj zadzwonił do mnie telefon że wraz z paczką jest możliwość kupienia za cenę 50zł repliki m16, ponieważ mój numer został wylosowany w konkursie... Słyszał ktoś o takim czymś? Bo nigdzie nie ma na stronie takiego czegoś jak konkurs. Jeśli to prawda to fajnie ;] a z tego co znam sklep taiwangun.com to tam obsługa jest na wysokim poziome i ten sklep jeszcze nigdy mnie nie zawiódł. Quote Link to post Share on other sites
Kolimbam Posted September 25, 2012 Report Share Posted September 25, 2012 Myślę że to jakaś ściema i ktoś chcę cię wykiwać na 50zł. Quote Link to post Share on other sites
NooBSaiboT Posted September 25, 2012 Author Report Share Posted September 25, 2012 Ale dobra skąd by gościu wiedział że zamawiałem daną paczkę i że zmieniałem później produkt na inny bo był niedostępny ? Nie wiem zobaczymy co przyjdzie za paczka bo nie chce mi się wierzyć że taiwangun chce na kimś zarobić pieniądze bo już tyle lat tam zamawiam i nic się nie działo złego nigdy. Quote Link to post Share on other sites
Skavek Posted September 25, 2012 Report Share Posted September 25, 2012 Napisz do TaiwanGuna i opisz im całą sytuację. I problem z głowy Quote Link to post Share on other sites
Kolimbam Posted September 25, 2012 Report Share Posted September 25, 2012 Jeśli chcesz znać odpowiedź zadzwoń do nich i się spytaj o taka "promocję". Quote Link to post Share on other sites
denvey Posted September 25, 2012 Report Share Posted September 25, 2012 No to bierz... i skoro jesteś taki pewny, to po co się pytasz? Quote Link to post Share on other sites
maria1969 Posted September 25, 2012 Report Share Posted September 25, 2012 Jak się dowiesz to daj odpowiedz chetnie sie dowiem o co chodziło. Quote Link to post Share on other sites
eMBeKa93 Posted September 25, 2012 Report Share Posted September 25, 2012 To kup za pobraniem, jak Ci przyślą jakieś odpustowe badziewie to nie odbierzesz po prostu :D Quote Link to post Share on other sites
Pietracha Posted September 25, 2012 Report Share Posted September 25, 2012 A skąd będzie wiedział, czy w paczce jest "jakieś odpustowe badziewie" czy pełnoprawna replika? Quote Link to post Share on other sites
maria1969 Posted September 25, 2012 Report Share Posted September 25, 2012 Otworzy przy kurierze albo zapyta sie krakmanów jaka replike kupuje za te 5 dych. Quote Link to post Share on other sites
NooBSaiboT Posted September 25, 2012 Author Report Share Posted September 25, 2012 Jutro zadzwonię z rana do obsługi i zapytam o co chodzi. Jak się okaże że wysłali jakąkolwiek replikę to przy kurierze otworzę paczkę i sie dowiemy. Jak dostanę jakąś dobrą replikę ciekawe bo nigdzie nic nie ma napisane na temat konkursu na taiwanie. Quote Link to post Share on other sites
Pietracha Posted September 25, 2012 Report Share Posted September 25, 2012 Otworzy przy kurierze albo zapyta sie krakmanów jaka replike kupuje za te 5 dych. Posta kierowałem do kolegi eMBeKa93, który jakimś cudem chce sprawdzić zawartość paczki jednocześnie jej nie odbierając. Quote Link to post Share on other sites
NooBSaiboT Posted September 25, 2012 Author Report Share Posted September 25, 2012 Jednak pomyłka ;D Wysłali mi maila że jakaś pomyłka zaszła i nic z tego ;] Temat do zamknięcia. Quote Link to post Share on other sites
eMBeKa93 Posted September 26, 2012 Report Share Posted September 26, 2012 Posta kierowałem do kolegi eMBeKa93, który jakimś cudem chce sprawdzić zawartość paczki jednocześnie jej nie odbierając. Źle to obrałem w słowa. Miałem na myśli dokładnie to samo co w tej wypowiedzi :) : Otworzy przy kurierze albo zapyta sie krakmanów jaka replike kupuje za te 5 dych. Oczywiście znając życie 99,9% kurierów nie zgodziłoby się na takie rozwiązanie :x Quote Link to post Share on other sites
Guest (ID:6452) Posted September 26, 2012 Report Share Posted September 26, 2012 To nie odbierasz paczki po prostu bo masz do tego prawo (do otwarcia paczki przy kurierze). Oczywiście wyłącznie w przypadku kiedy usługa daje Ci takową możliwość. Już kurier się z tego będzie tłumaczył. Najwyżej po premii oberwie :P Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts