gotrik Posted September 27, 2012 Report Share Posted September 27, 2012 Zakładam tutaj bo nie mam pomysłu gdzie to wrzucic. Ma ktos do polecenia dobrego batona- palke do samoobrony,ktory sie nie wygina? Chodzi mi o sprawdzone produkty poniewaz mialem takiego ktory rzekomo sie nie wygina za okolo 150zl a niestety sie wygial. Nie i teresuja mnie sprezynowki, sa dobre i tanie ale to ewidentne jednorazowki. Potrzebuje cos porecznego i trwalego. Quote Link to post Share on other sites
Yahalom Posted September 28, 2012 Report Share Posted September 28, 2012 ESP/ASP (dwie różne firmy) w wersji hartowanej Quote Link to post Share on other sites
Cn Rudy Posted September 30, 2012 Report Share Posted September 30, 2012 ESP jest spoko, sam takiego uzywam i moge polecic. A co do sprezynowek to dziwie sie takim tworom, zastosowanie slabe, chyba ze do zwyklego napi... Quote Link to post Share on other sites
Turas Posted February 21, 2013 Report Share Posted February 21, 2013 Również się zgodzę, że ESP Quote Link to post Share on other sites
Yahalom Posted February 21, 2013 Report Share Posted February 21, 2013 Wydaje mi się, że w ciągu pół roku coś już wykombinował :teethh: Niemniej, skoro już podniosłeś temat - miałem problem z pałką, nie chciała się złożyć (jakoś się zapiekła część z czubkiem i nie chciała się ni cholery schować). Prysnąłem ją więc WD40 w miejscu styku... owszem, teraz się składa. Problem w tym, że bardzo delikatnie się blokuje i lekkie puknięcie powoduje chowanie się tej części :teethh: Jakiś pomysł jak przywrócić fabryczną sprawność? Próbowałem to wytrzeć i przepłukać, ale z marnym skutkiem :teethh: Quote Link to post Share on other sites
Guest (ID:6452) Posted February 21, 2013 Report Share Posted February 21, 2013 Umyj po ludzku wodą z płynem do garów. Quote Link to post Share on other sites
Turas Posted February 23, 2013 Report Share Posted February 23, 2013 Oj tam oj tam :D Dokładnie jak mówi Dexter - wypłuczesz ten smar. Tylko porządnie wysusz potem, bo może gdzieś Ci tam w środku rdza wystąpić i po batonie. Quote Link to post Share on other sites
Guest (ID:6452) Posted February 24, 2013 Report Share Posted February 24, 2013 Całego mu nie zje :D. Quote Link to post Share on other sites
Turas Posted February 24, 2013 Report Share Posted February 24, 2013 Kumplowi zjadło najważniejsze rzeczy i baton tylko wyglądał groźnie :P Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts