Aurendil Posted September 29, 2012 Report Share Posted September 29, 2012 http://wiadomosci.onet.pl/swiat/prezydent-klaus-zaatakowany-przez-mlodego-mezczyzn,1,5263386,wiadomosc.html Prezydent Czech Vaclav Klaus został w piątek zaatakowany przez młodego mężczyznę, który użył pistoletu na sprężone powietrze imitującego prawdziwą broń i wystrzeliwującego plastikowe pociski. 71-letni Klaus nie odniósł obrażeń, poza lekkim urazem ramienia. Nie ma jak pozytywna promocja airsoftu w społeczeństwie. Mam nadzieję, że czeskie ekipy airsoftowe dadzą mu dożywotniego bana na strzelanki. Później w Centralnym Szpitalu Wojskowym w Pradze opatrzono mu niewielką ranę na ramieniu. Ile to miało FPS? Quote Link to post Share on other sites
pMATEY Posted September 29, 2012 Report Share Posted September 29, 2012 (edited) No to będzie nagonka... http://www.youtube.com/watch?v=AWEKUTerqx8 Ochrona dała ciała Edited September 29, 2012 by pMATEY Quote Link to post Share on other sites
Kuba Posted September 29, 2012 Report Share Posted September 29, 2012 Czyli wychodzi na to, że jeśli w Czechach zabiorą się dupę Airsoftowcom, to będą mogli podziękować lewakom: http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=AWEKUTerqx8#t=50s . Dlaczego mnie to nie dziwi? ;-) Quote Link to post Share on other sites
badger Posted September 29, 2012 Report Share Posted September 29, 2012 (edited) leczyć ołowiem i wapnem :icon_evil: Myślicie że ktokolwiek powiąże to z airsoftem? Jeśli typ ma z ASG cokolwiek wspólnego to mocno bym się zdziwił. Ewentualny dożywotni ban na strzelanki to chyba w tej chwili ostatni z jego problemów :icon_rolleyes: Edited September 29, 2012 by badger Quote Link to post Share on other sites
mmmlllopg Posted September 29, 2012 Report Share Posted September 29, 2012 (edited) No co za cham z tego prezydenta nawet czerwonej szmatki nie założył. Edited September 30, 2012 by Cappuccio Jak nie chce Ci się nawet używać słownika z przeglądarki to proszę nie zabieraj głosu. Quote Link to post Share on other sites
Wojtasasg Posted September 29, 2012 Report Share Posted September 29, 2012 Módlmy się żeby jakiś "genialny" dziennikarz nie zainteresował się głębiej tematem. Quote Link to post Share on other sites
Kuba Posted September 29, 2012 Report Share Posted September 29, 2012 Módlmy się żeby jakiś "genialny" dziennikarz nie zainteresował się głębiej tematem. Zobaczymy. Już w Panoramie jakiś "ekspert" od terroryzmu (zapewne żona terroryzuje go w domu ;-) ) wypowiadał się o tym, jak niezwykle niebezpieczne i groźne dla zdrowia, są repliki. No co za ham z tego prezydenta nawet czerwonej szmatki nie założył. Lepszy cham niż.... (tu powinno znaleźć się słowo określające osobę robiącą takiego rodzaju błędy ortograficzne, którego jednak pod rygorem bana nie wolno mi użyć, gdyż adresat mógłby poczuć się nim urażony). Quote Link to post Share on other sites
badger Posted September 30, 2012 Report Share Posted September 30, 2012 Zobaczymy. Ano zobaczymy... A samochody, jakie one dopiero są groźne dla zdrowia i życia! Zakazać :icon_mrgreen: Quote Link to post Share on other sites
Szpaku03 Posted September 30, 2012 Report Share Posted September 30, 2012 (edited) Dobrze że ziemniakami nie rzucał bo jeszcze by zakazali je sprzedawać XD Edited September 30, 2012 by Szpaku03 Quote Link to post Share on other sites
Winiacz Posted September 30, 2012 Report Share Posted September 30, 2012 Ta replika, to jakaś przekalibrowana wiatrówka. Bez blow-backu, na CO2, nawet magazynek wiatrówkowy. Quote Link to post Share on other sites
Guest (ID:6452) Posted September 30, 2012 Report Share Posted September 30, 2012 E, ja blowback w TV widziałem na nagraniu! Quote Link to post Share on other sites
Jey85 Posted September 30, 2012 Report Share Posted September 30, 2012 Ja obstawiam ze to elektryk z BB, coś tak mi się wydaje ze zamek nie cofał się do końca. Quote Link to post Share on other sites
Winiacz Posted October 1, 2012 Report Share Posted October 1, 2012 Przecież na jakimś zachodni portalu było dobre, ostre ujęcie, gdzie widać było kapsułę i typowo wiatrówkowy magazynek. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts