The Gambler Posted May 3, 2005 Report Share Posted May 3, 2005 Witajcie Mam zamiar sobie kupic gr16r4 z G&G jednak nie wiele o nim wiem pewnie osiagi ma podobne do gr16 z G&G ale zastanawia mnie miejsce na baterie bo jest w 2 magu;/ przynajmniej tak wywnioskowalem z foty na machinegun.pl poprostu jak ktos ma ta givere to niech opisze co i jak i po co i dlaczego czekam na odpowiedz pozdro Quote Link to post Share on other sites
DariuszM Posted May 3, 2005 Report Share Posted May 3, 2005 kable wystają z body niestety... bez kombinowania, baterie można umieścić jedynie tak jak przewidział producent - w pustym magazynku umieszczonym z readymag'u, wtedy kabli nie widać :) ...nie wiem co jest gorsze...bateria w puszce na RIS czy ta w pustym, dodtakowym magazynku, kabelki wystające na zewnątrz...:) Quote Link to post Share on other sites
0L0 Posted May 3, 2005 Report Share Posted May 3, 2005 Ojejku, ale problem, sporo osób nosi baterię przyklejoną taśmą klejącą z boku kolby, albo... gdziekolwiek ;) Quote Link to post Share on other sites
DariuszM Posted May 3, 2005 Report Share Posted May 3, 2005 z boku kolby sam mam, żaden problem :) ale nie dałbym 2000zł za eMke, z której czarno-czerwone kable wystają z otworu przy bolt catch'erze...:) Quote Link to post Share on other sites
eld Posted May 3, 2005 Report Share Posted May 3, 2005 Zawsze można obwinąć owy nieznośni kawałek kabli izolacyjną, czy coś podobnego. p.s. no tak, wkońcu będę ją miał za pare dni :mrgreen: Quote Link to post Share on other sites
The Gambler Posted May 3, 2005 Author Report Share Posted May 3, 2005 ooooooooo to jak ja dostaniesz to opisz jakos dokladniej bo tez chce ja kupic;) :wink: :idea: Quote Link to post Share on other sites
eld Posted May 7, 2005 Report Share Posted May 7, 2005 Panowie, kabelki są ładnie schowane w środku, nic nie wystaje. pozdrawiam, eld Quote Link to post Share on other sites
kajos1 Posted May 10, 2008 Report Share Posted May 10, 2008 ja również niedługo kupie tą broń... ma ona osiągi zadowalające? i czy to prawda że zamontowanie M110 nie wymaga innych przeróbek? Quote Link to post Share on other sites
KK Posted May 10, 2008 Report Share Posted May 10, 2008 Replika bardzo dobra. Ale po jakimś czasie użytkowania odłączyłem dodatkowe gniazdo magazynka bo było niewygodne. Oczywiście kwestia gustu. Quote Link to post Share on other sites
madjong Posted May 10, 2008 Report Share Posted May 10, 2008 Panowie, trochę odgrzaliście kotleta ( 3 lata jedynie... ) Quote Link to post Share on other sites
kajos1 Posted May 11, 2008 Report Share Posted May 11, 2008 no dobrze może odgrzewam ale chce poznać świeże opinie nie z przed 3 lat jak sam zauważyłeś. ;-) Może się coś zmieniło w modelach z tego roku i chciałem się o tym dowiedzieć dlatego zapytałem treściwie i chciałbym poprostu takie odpowiedzi otrzymać. ;-) ;-) nie pisze tego w złości. Quote Link to post Share on other sites
KK Posted May 11, 2008 Report Share Posted May 11, 2008 Panowie, trochę odgrzaliście kotleta ( 3 lata jedynie... ) Nikt nie każe tobie tego kotleta jeść ;) Quote Link to post Share on other sites
Dragunow Posted May 18, 2008 Report Share Posted May 18, 2008 Jak dobrze poszukacie i pomyszkujecie to się dowiecie że nie m110 wejdzie bez przeróbek ale m120 (ja) Quote Link to post Share on other sites
KK Posted May 18, 2008 Report Share Posted May 18, 2008 Zgadza się, od kilku tysięcy kulek jadę na M120 G&G i nic oprócz przewodów nie musiałem wymieniać. Quote Link to post Share on other sites
Dragunow Posted May 18, 2008 Report Share Posted May 18, 2008 ja tłok i łożyska na kulki wymieniłem oraz kable jadą, ale to tylko po to by kulturę pracy podnieść. Quote Link to post Share on other sites
wally Posted May 18, 2008 Report Share Posted May 18, 2008 Ja przez jakiś czas miałem włożoną sprężynę PDI 210%, zmieniłem tylko tłok na ten wzmocniony CA. Wszystko śmigało bezproblemowo. Quote Link to post Share on other sites
Dragunow Posted May 18, 2008 Report Share Posted May 18, 2008 Po naszemu jaka to sprężyna? Quote Link to post Share on other sites
wally Posted May 18, 2008 Report Share Posted May 18, 2008 Opis PDI 210% nie mówi niczego? Quote Link to post Share on other sites
pidzejfat Posted May 18, 2008 Report Share Posted May 18, 2008 Opis PDI 210% nie mówi niczego? Dla "innych" M130-140 Quote Link to post Share on other sites
Dragunow Posted May 19, 2008 Report Share Posted May 19, 2008 To konkretna odp. Na m140 pociągnęło? O kurde Quote Link to post Share on other sites
clinic Posted May 23, 2008 Report Share Posted May 23, 2008 Witam Ja podczepie do tematu z pytaniem czy do tej GR16 ECO http://www.specshop.pl/product_info.php?cP...roducts_id=2309 opłaca sie wsadzać Precke od Systemy? Czy ta "stockowa" precka jest ok?? pozdrawiam Quote Link to post Share on other sites
KK Posted May 23, 2008 Report Share Posted May 23, 2008 Po wymianie na lufę precyzyjną Mad Bulla http://www.specshop.pl/product_info.php?cP...roducts_id=1929 skupienie się poprawiło, czyli te stockowe są raczej średnie. Quote Link to post Share on other sites
Dragunow Posted May 24, 2008 Report Share Posted May 24, 2008 To chyba miałeś farta. Madbull robi tak gówniane lufy ze to koniec. Quote Link to post Share on other sites
kajos1 Posted June 6, 2008 Report Share Posted June 6, 2008 witam, sorki a może ktoś mi powiedzieć dokładnie jaki model baterii jest najlepszy i pasuje do GR16R4 ?? jakie wy macie? i czy dostane takowe w specshopie? Quote Link to post Share on other sites
madjong Posted June 6, 2008 Report Share Posted June 6, 2008 8,4V F&P na dużych ogniwach, taka żeby mieściła się do kolby. Na specshop jest taka. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts