antar Posted October 2, 2012 Report Share Posted October 2, 2012 (edited) Hejka. Zastanawiam się nad kupnem SNIPER RIFLE SVD STYLE. I kupieniem kilku rzeczy na początek. 1. Lufa precyzyjna Madbula. 2. Aresa.. 3. Dwójnóg. 4. Luneta (jak byście mogli jakaś doradzić tanim kosztem) A co byście na przyszłość dokupili ? Edited October 2, 2012 by antar Quote Link to post Share on other sites
Attero Posted October 2, 2012 Report Share Posted October 2, 2012 Nie ma czegoś takiego jak tanie snajperstwo. Quote Link to post Share on other sites
Nitro Posted October 2, 2012 Report Share Posted October 2, 2012 2. Aresa.. O co chodzi z Aresem?Gumka? Lufa to loteria,dwójnóg niepotrzebny,luneta niepotrzebna(chyba,że replika ma być ozdobą na ścianie). Jeżeli to ma dobrze strzelać to musisz niestety trochę zainwestować,i mowa tu o kwocie powyżej 1000zł. Quote Link to post Share on other sites
Guest (ID:6452) Posted October 2, 2012 Report Share Posted October 2, 2012 Na przyszłość dokupił bym jeszcze sensowną replikę. Quote Link to post Share on other sites
Guest (ID:6452) Posted October 2, 2012 Report Share Posted October 2, 2012 (edited) Be-ze-du-ra. Tak się już utarło, kilka lat temu, że nie ma snajperki poniżej 1500zł. Ale ceny się zmieniły i w zasadzie nie ma snajperki poniżej 2500zł. Jak się dobrze ustawisz to i tak większe szanse będziesz miał z kałachem BOYI. Można biegać z badziewsnajpą z badziewlufą i wmawiać sobie, że się jest snajperem. Można również jeździć gokartem i wmawiać sobie, że to F1. Tylko co z tego wmawiania ma wynikać? Jeśli grasz z ludźmi którzy mają mózg (a do tego g36 JG albo innego stockowego Chińczyka) to z badzewsnajpą nie masz szans większych niż z pompka AGM. EDIT: Post,na który odpowiada dexterkrak został usunięty. OFF Edited October 2, 2012 by OFF Quote Link to post Share on other sites
musashi Posted October 2, 2012 Report Share Posted October 2, 2012 Można jeszcze kupić Vsr 10 tm z komisu :) Quote Link to post Share on other sites
antar Posted October 3, 2012 Author Report Share Posted October 3, 2012 Po pierwsze wiem że snajperstwo jest drogie! Po drugie chciałem jakąś snajperkę z na duszy zasięg niż moje G36k. I chciałem się tylko dowiedzieć czy lufa będzie pasowałaby i gumka do tej repliki i w co dalej inwestować. Więc co z tego wynika to nie che kończyć zmian w tej replice tylko na lufie i gumce. Quote Link to post Share on other sites
CarteR Posted October 3, 2012 Report Share Posted October 3, 2012 kup sobie sr daj lunete a jak ci sie znudzi zawsze mozesz miec szturmowke (chyba jg maja nawet tryb auto ale nie jestem pewnien) Edit: Zacznij pisać poprawnie,inaczej Twoje posty będą kasowane. OFF Quote Link to post Share on other sites
Shuad Posted October 3, 2012 Report Share Posted October 3, 2012 Mają, można powtykać w nią jakieś lepsze części i sprężynę, a jak ci się znudzi to zostaje tylko wymiana sprężyny na słabszą i szturmówka z dobrym zasięgiem gotowa :) Quote Link to post Share on other sites
Reegz Posted October 3, 2012 Report Share Posted October 3, 2012 Taki mały offtop ale nie chce mi się nowego tematu zakładać. Co lepsze na "snajperkę" ? Aeg czy spring ? (mówimy pod względem tuningu) i czy to prawda , że gb v.3 nie nadają pod "snajperki" ? Quote Link to post Share on other sites
proteziaksaspl Posted October 3, 2012 Report Share Posted October 3, 2012 (edited) Dobra "snajperka" ma cechować się bardzo dobrą powtarzalnością strzałów i dużym zasięgiem. Plus przydaje się giwera samopowtarzalna (byle podmuch może zmienić tor lotu kulki, w razie czego można szybko poprawić strzał). A szkielety GB V.3 (poza wyjątkami) są właśnie mocniejsze niż V.2 więc, powinny wytrzymywać większy tuning mocowy (proszę mnie poprawić jak źle gadam). Cenowo nie wiem ile wyjdzie zrobienie porządnej snajperki sprężynowej, ale "potworasa" AEG można złożyć za mniej niż 2000 zł :D Edited October 3, 2012 by proteziaksaspl Quote Link to post Share on other sites
Guest (ID:6452) Posted October 3, 2012 Report Share Posted October 3, 2012 Porządna sprężynowa to okolice 5000zł. Taka nadająca się już do grania jako snajperka- od 2500-3000zł można szaleć. Quote Link to post Share on other sites
WszystkoZajęte Posted October 3, 2012 Report Share Posted October 3, 2012 (edited) Skoro już poruszyliście takie duże kwoty to może od razu napiszcie, o jaką replikę chodzi. Ja myślę, że mowa tu o Cheytac M200 Intervention produkcji ARESa :) @down, VSR, tak, kolega wyżej próbuje ją sprzedać każdemu kto zakłada temat dotyczący snajpienia, oczywiście nie mam mu tego za złe, każda reklama dobra :) Edited October 3, 2012 by WszystkoZajęte Quote Link to post Share on other sites
Guest (ID:6452) Posted October 3, 2012 Report Share Posted October 3, 2012 Ja myślę, że mowa tu o aps 96 lub VSR. Quote Link to post Share on other sites
musashi Posted October 3, 2012 Report Share Posted October 3, 2012 Skoro już poruszyliście takie duże kwoty to może od razu napiszcie, o jaką replikę chodzi. Ja myślę, że mowa tu o Cheytac M200 Intervention produkcji ARESa :icon_smile: @down, VSR, tak, kolega wyżej próbuje ją sprzedać każdemu kto zakłada temat dotyczący snajpienia, oczywiście nie mam mu tego za złe, każda reklama dobra :icon_smile: Po prostu potrzebujeę szybko pieniędzy . Jest naprawdę dobra i stosunkowo nie droga , dla tego pytam się kogo się da . Quote Link to post Share on other sites
Reegz Posted October 3, 2012 Report Share Posted October 3, 2012 A powracając do gear boxów , to który się najbardziej nadaje ? v3 , v2 , v2 long ? Quote Link to post Share on other sites
kjujiczek Posted October 3, 2012 Report Share Posted October 3, 2012 Dobry V2 da radę (KWA,G&P). Quote Link to post Share on other sites
musashi Posted October 3, 2012 Report Share Posted October 3, 2012 Najtaniej V3 .A jeżeli V2 to KWA . Quote Link to post Share on other sites
Reegz Posted October 4, 2012 Report Share Posted October 4, 2012 (edited) Awww dzięki panowanie za odpowiedz. Ostatnie pytanie: Stockowe szkielety JG v.3 pociągną m150 czy raczej to będzie "niebezpieczne" dla szkieletu? @edit Pytanie nieaktualne :P Edited October 4, 2012 by Reegz Quote Link to post Share on other sites
Guest (ID:6452) Posted October 4, 2012 Report Share Posted October 4, 2012 Oo Musashi, tłok i cylinder wymieniłeś w tej vsr z ogłoszenia? Quote Link to post Share on other sites
Ripx97pl Posted October 4, 2012 Report Share Posted October 4, 2012 Dobra, wszyscy mówią o tysiącach zł, a dlaczego nikt nie wspomina o gazowej konwersji mancraft? Quote Link to post Share on other sites
Reegz Posted October 4, 2012 Report Share Posted October 4, 2012 Wolałbym sprężynową lub aegową para-snajperkę niż latać z butlą . Pozostaje czekać na wersje "bardziej mobilną". Quote Link to post Share on other sites
Guest (ID:6452) Posted October 4, 2012 Report Share Posted October 4, 2012 Na przykład dlatego, że jest moment na rynku, jest jeszcze za mało opinii aby to polecać oraz nie każdy chce wężyk a jest to cecha której nijak nie można pominąć milczeniem bo to jednak spora niedogodność. Quote Link to post Share on other sites
Ripx97pl Posted October 4, 2012 Report Share Posted October 4, 2012 No niby tak... Wężyk przeszkadza, ale... snajpa jest! Trochę ludzi jednak to ma/miało i nie słyszałem, o większych problemach z tym. Quote Link to post Share on other sites
Guest (ID:6452) Posted October 4, 2012 Report Share Posted October 4, 2012 Ile to jest trochę? 15? Nie mówię, że to jest złe. Tylko nie wiadomo nic o trwałości, niezawodności itp. Poczekamy rok, dwa to pewnie sam będę to polecał. Albo potestuje osobiście i wyrobię sobie opinię. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts