mentos90 Posted October 7, 2012 Report Share Posted October 7, 2012 Witam, potrzebuję rady, w co najlepiej się "uzbroić" w w/w budżecie. Jeszcze nie grałem, więc nie wiem, czy częściej będzie las czy budynki. Stawiam na niezawodność i możliwość niewielkiego (niezbędnego, czyli nie pakowanie drugie razy tyle) tuningu po jakimś czasie. Interesuję mnie PM lub karabinek: 1. MP5SD 2. AKSU 3. G3 4. HK416 5. MP7 Nie sympatyzuję z długimi kałachami, M4'kami i G36. Co doradzicie? Z góry dziękuję i pozdrawiam. Quote Link to post Share on other sites
Miętus9 Posted October 7, 2012 Report Share Posted October 7, 2012 (edited) 1. Cymy, ale nie wiem czy jest ten model. 2. Bojacz albo Cyma. 3. Bodajże JG lecz nic o nich nie wiem. 4. JG 5. Tylko TM, ale chyba przekracza twoje koszta. Edited October 7, 2012 by Dima666 Quote Link to post Share on other sites
Powała Posted October 8, 2012 Report Share Posted October 8, 2012 (edited) Ze swej strony mogę zasugerować na początek MP5SD6[JG], ewentualnie G36K [JG], zostaną Ci pieniążki na dobre okulary i oporządzenie. Edited October 8, 2012 by Powała Quote Link to post Share on other sites
mentos90 Posted October 8, 2012 Author Report Share Posted October 8, 2012 Ze swej strony mogę zasugerować na początek MP5SD6[JG], ewentualnie G36K [JG], zostaną Ci pieniążki na dobre okulary i oporządzenie. Oporządzenie, mundur i ochronę już mam. Potrzebuję tylko repliki. A AKSU lepsze Cymy czy Boyi? Quote Link to post Share on other sites
Powała Posted October 8, 2012 Report Share Posted October 8, 2012 Boyi Quote Link to post Share on other sites
mentos90 Posted October 8, 2012 Author Report Share Posted October 8, 2012 (edited) Zdecyduję się na CM.049SD6. Ale mam kolejne pytanie, czy w najbliższym okresie można się spodziewać promocji w sklepach, np. posezonowych, przed- lub pogwiazdkowych? Nie muszę być gotowy na ten sezon, bo jeszcze mam co robić :icon_smile: Edited October 8, 2012 by mentos90 Quote Link to post Share on other sites
torus13 Posted October 8, 2012 Report Share Posted October 8, 2012 Zdecyduję się na CM.049SD6. Ale mam kolejne pytanie, czy w najbliższym okresie można się spodziewać promocji w sklepach, np. posezonowych, przed- lub pogwiazdkowych? Nie muszę być gotowy na ten sezon, bo jeszcze mam co robić :icon_smile: dziś na taiwangun wprowadzili promocje jak masz fb to -14% Quote Link to post Share on other sites
Mati86 Posted October 8, 2012 Report Share Posted October 8, 2012 Widziałem aksu boya boya sw i cymy. Kupił bym cymę. To MP5SD cymy nie jest tak dobrze klepane jak innych markowych producentów. Z G3 widiałem tylko JG w tej cenie ale to model plastikowy. Na temat HK wiedzy nie mam więc nie wypowiadam się podobnie MP7. Quote Link to post Share on other sites
Didi Posted October 8, 2012 Report Share Posted October 8, 2012 Mp7 TM - bajeczna replika. Tylko nie wiem czy gdzieś w PL są nówki, a używki też ciężko dorwać, a do tego są drogie. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts