Haanibal Posted October 8, 2012 Report Share Posted October 8, 2012 Witam dopiero zaczynam swoją zabawę z ASG i chciałbym Was zapytać jakie repliki byście mi polecali w granicach do 170 złotych. A także w co dodatkowo najlepiej się zaopatrzyć. Z góry dziękuję za wszystkie odpowiedzi :) Quote Link to post Share on other sites
wiciok Posted October 8, 2012 Report Share Posted October 8, 2012 http://www.taiwangun.com/shotguny/shotgun-long-003-agm.html Quote Link to post Share on other sites
Guest (ID:6452) Posted October 8, 2012 Report Share Posted October 8, 2012 To "co dodatkowo" to ma się zmieścić w tych 170 złotych? Jeśli tak to hmmm- badziewne okulary wymień na mniej badziewne. Potem kup pompkę AGM i wyślij ją do mnie na doszczelnienie :D i ogólne podpieszczenie heheh (etap niekonieczny!). Potem kup dużą paczkę dobrych kulek. A jesli Chińczycy nie daja w zestawie strzykawki do kulek- kup ją albo od razu ze dwie. I wydrap w nich swoją ksywę. Bo strzykawki się pożycza często :D a potem lubią nie wracać. Quote Link to post Share on other sites
Haanibal Posted October 8, 2012 Author Report Share Posted October 8, 2012 (edited) Nie sama replika do 170 :) a reszta to dodatkowa kasa :) http://allegro.pl/karabin-elektryczny-g36c-m85-ful-opcja-asg-i2700881421.html a taka replika była by dobra na początek ? Edited October 8, 2012 by Haanibal Quote Link to post Share on other sites
Guest (ID:6452) Posted October 8, 2012 Report Share Posted October 8, 2012 Problem w tym, że z tanich replik to jest pompa AGM, potem dłuuugo długo nic a potem zaczynają się najtańsze elektryki jak cm.28. Pomiędzy 70zł a 300zł jest bardzo niewiele polecanych replik. Quote Link to post Share on other sites
Haanibal Posted October 8, 2012 Author Report Share Posted October 8, 2012 Bo postanowiliśmy z kumplami spróbować z ASG i właśnie pytam w co warto się zaopatrzyć nie do jakiś wypasionych eventów tylko do koleżeńskiej zabawy :) Quote Link to post Share on other sites
Nath Posted October 8, 2012 Report Share Posted October 8, 2012 To niech każdy z Was kupi sobie taką pompkę. Dają dużo frajdy ze strzelania. Resztę kasy na jakieś okularki (może uvexy ivo), szmaty z demobilu i jechana. Quote Link to post Share on other sites
Haanibal Posted October 8, 2012 Author Report Share Posted October 8, 2012 (edited) Dobra dzięki z tymi pompami chyba je wypróbujemy :icon_smile: :icon_smile: A maskowania gdzie najlepiej zamawiać ? Edited October 8, 2012 by Haanibal Quote Link to post Share on other sites
Guest (ID:6452) Posted October 8, 2012 Report Share Posted October 8, 2012 na allegro, kompletny mundur z demobilu można dorwać nieraz po dychu komplet. Sam kupuję i mam kilka takich różnych brytyjskich i niemieckich, pustynnych i leśnych mundurów i za żaden nie dałem więcej niż 50zł :D a stan niemal idealny. Quote Link to post Share on other sites
Haanibal Posted October 8, 2012 Author Report Share Posted October 8, 2012 OK wielkie dzięki :):) Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts